ΚΟΣΜΟΣ

Ανατρέπονται τα δεδομένα στην υπόθεση Schumacher

Ανατρέπονται τα δεδομένα στην υπόθεση Schumacher

Σύμφωνα με την εκπρόσωπό του, ο Γερμανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βρέθηκε στο σημείο της πτώση για να βοηθήσει έναν φίλο του

Νέα στοιχεία έδωσε στο φως της δημοσιότητας η εκπρόσωπος του Michael Schumacher για το ατύχημα την περασμένη Κυριακή στις γαλλικές Άλπεις.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο ο Γερμανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τραυματίστηκε, όχι λόγω της υψηλής ταχύτητας που είχε αναπτύξει, όπως ξέραμε αρχικά, αλλά από μια σειρά συμπτώσεων.

Ο Schumacher βρέθηκε λοιπόν στο σημείο προκειμένου να βοηθήσει έναν φίλο του, ο οποίος είχε πέσει. Τότε ήταν λοιπόν που ο άτυχος Γερμανός προσέκρουσε σε έναν βράχο, ενώ εν συνεχεία τινάχτηκε στον αέρα και προσγειώθηκε με το κεφάλι σε έναν άλλο βράχο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

sum3837383

Το μεσημέρι της Τρίτης οι γιατροί του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύεται ο πρωταθλητής της Φόρμουλα-1 άφησαν κάποιες ελπίδες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του 44χρονου παρουσιάζει ελαφρά βελτίωση, όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί που τον παρακολουθούν.

Το Reuters αναφέρει πως υπάρχουν κάποια σημάδια πως η κατάσταση του είναι αυτή την ώρα περισσότερο ελεγχόμενη.

Στο πλευρό του Γερμανού πιλότου είναι από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του αλλά και πολλοί θαυμαστές του που ένωσαν τις φωνές και τις προσευχές τους με όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

«Ελαφρά βελτίωση» εμφανίζει ο Σουμάχερ

Με τι ταχύτητα έτρεχε ο Σουμάχερ την ώρα του τραυματισμού του

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Σουμάχερ