ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στις ΗΠΑ: Έκλεισε το δρόμο για να «βλάψει» τον αντίπαλό του

Σάλος στις ΗΠΑ: Έκλεισε το δρόμο για να «βλάψει» τον αντίπαλό του

Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε σε μία από τις πιο πολυσύχναστες γέφυρες του κόσμου, στη γέφυρα Τζορτζ Ουάσιγκτον, στο Φοντ Λι του Νιου Τζέρσεϊ, όταν ξαφνικά και για άγνωστο λόγο έκλεισαν οι σταθμοί των διοδίων.

Όπως αποδείχθηκε βέβαια εκ των υστέρων, το κυκλοφοριακό χάος δημιουργήθηκε σκόπιμα από τη συνεργάτιδα του κυβερνήτη του Νιου Τζέρσεϊ για να εκδικηθεί τον δήμαρχο που είναι πολιτικός του αντίπαλος.

Όταν μαθεύτηκε το κατασκευασμένο μποτιλιάρισμα προκλήθηκε σάλος, με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ να αναγκαστεί να απολύσει την συνεργάτιδά του Μπρίτζετ Αν Κέλι.

dimarxow

Ο Κρίστι, ο οποίος θεωρείται πιθανός υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ για τις εκλογές του 2016, δήλωσε ότι νιώθει «ντροπή και εξευτελισμό» από τη συμπεριφορά κάποιων από τους ανθρώπους στην ομάδα του, ενώ τόνισε πως δεν είχε ιδέα για τα πλάνα της.

«Είμαι έκπληκτος από την ηλιθιότητα μερικών», συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι έχει πληγωθεί που κάποιος, τον οποίο εμπιστευόταν, τον πρόδωσε με αυτόν τον τρόπο.