ΚΟΣΜΟΣ

Βαλερί Τριερβελέρ: Ετοιμη να δώσει «άφεση αμαρτιών» στον Ολάντ

Βαλερί Τριερβελέρ: Ετοιμη να δώσει «άφεση αμαρτιών» στον Ολάντ

Στην αποκάλυψη ότι η Βαλερί Τριερβελιέρ είναι έτοιμη να δώσει άφεση αμαρτιών στον Φρανσουά Ολάντ και να παραμείνει στο Ελιζέ, προχωράει σήμερα το περιοδικό Paris Match, το οποίο την περιγράφει ως μια γυναίκα πολύ ερωτευμένη.


Η Τριερβελιέρ ξεκινάει το άρθρο στη λογοτεχνική στήλη που έχει στο περιοδικό με τη φράση «δεν υπάρχει χειρότερο θανατηφόρο δηλητήριο απο την αδιαφορία» με δημοσιογράφους να αναρωτιούνται για ποια αδιαφορία μιλάει.

Την ίδια ώρα, έγκριτοι πολιτικοί αναλυτές και αξιωματούχοι της γαλλικής προεδρίας αναρωτιούνται πόσο η αποκάλυψη της σχέσης του Γάλλου προέδρου με την Γκαγιέ δεν είναι «δάχτυλος» του Νικολά Σαρκοζί.

Σε εκπομπή στο Canal plus υπογραμμίστηκε ότι οι φήμες για την σχέση Ολάντ - Γκαγιέ όπως και για την σύλληψη του γιου της Τριεβελιέρ επειδή είχε στην κατοχή του μικρή ποσότητα ινδικής κάνναβης διέρρευσαν πρώτα απο κύκλους προσκείμενους στον Σαρκοζί.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, δημοσιογράφοι που συνάντησαν πρόσφατα τον Σαρκοζί πρίν ξεσπάσει το σκάνδαλο, υποστηρίζουν ότι ο πρώην πρόεδρος τους προειδοποίησε με αινιγματικό τρόπο για το τι θα ακολουθούσε λέγοντας τους να «αγοράζετε τον σκανδαλοθηρικό τύπο» και προσθέτοντας «θα γελάσετε».

Διαβάστε επίσης:

Στην αντεπίθεση η «ερωμένη» του Ολάντ: Σχεδιάζει αγωγή κατά του Closer

Ολάντ: Περνάω οδυνηρές στιγμές