ΚΟΣΜΟΣ

Δεν ήταν «φυσικός» ο θάνατος της συζύγου του υπουργού Ταρούρ

Δεν ήταν «φυσικός» ο θάνατος της συζύγου του υπουργού Ταρούρ

Αιφνίδιο και μη φυσικό χαρακτήρισαν γιατροί τον θάνατο της συζύγου του ινδού υπουργού Σάσι Ταρούρ, η οποία βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ν. Δελχί.


Η Σουνάντα Πουσκάρ, 52 χρόνων, είχε στείλει μηνύματα στο Twitter που αποκάλυπταν ότι ο σύζυγός της διατηρούσε σχέση με μια πακιστανή δημοσιογράφο.
Το ζευγάρι είχε επιμείνει αργότερα ότι ο γάμος του είναι ευτυχισμένος και είχε υποστηρίξει πως το ζήτημα δημιουργήθηκε από μη εγκεκριμένη χρήση των λογαριασμών τους στο Twitter.

«Η νεκροψία επικεντρώνεται στη διερεύνηση της αιτίας αυτού του αιφνίδιου και μη φυσικού θανάτου. Θα ολοκληρώσουμε το πόρισμά μας μέσα σε μια-δυο μέρες» , δήλωσε προς τους δημοσιογράφους ο Σουντίρ Γκούπτα, επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στο Ινστιτούτο Ιατρικών Επιστημών στο Νέο Δελχί.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως μερικά τραύματα βρέθηκαν στο σώμα, αλλά δεν είναι ακόμη γνωστό αν σχετίζονται με το θάνατο. Δείγματα συγκεντρώνονται επίσης για τοξικολογική ανάλυση, ώστε να προσδιοριστεί αν ο θάνατος οφειλόταν σε δηλητηρίαση.