ΚΟΣΜΟΣ

Σε ελληνικό φεστιβάλ θα παραβρεθεί η αυστραλιανή πολιτική ηγεσία

Σε ελληνικό φεστιβάλ θα παραβρεθεί η αυστραλιανή πολιτική ηγεσία

Το σύνολο της αυστραλιανής πολιτικής ηγεσίας, τόσο σε ομοσπονδιακό επίπεδο, όσο και σε πολιτειακό, θα παραστεί στα εγκαίνια του ελληνικού φεστιβάλ της Μελβούρνης.


Μετά τον πρωθυπουργό, Τόνι Άμποτ, και ο αρχηγός της Ομοσπονδιακής Αντιπολίτευσης Μπιλ Σόρτεν επιβεβαίωσε ότι θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του «Φεστιβάλ της Λόνστεϊλ», που θα γίνουν το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014.

Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Βασίλης Παπαστεργιάδης με τον κ. Σόρτεν, ο αρχηγός του Εργατικού Κόμματος εξέφρασε την επιθυμία να παρευρεθεί στα εγκαίνια, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι θα ήταν δύσκολο, λόγω των επαναληπτικών εκλογών σε εκλογική περιφέρεια του Κουΐνσλαντ.

Το γραφείο του κ. Σόρτεν επιβεβαίωσε ότι τελικά θα παρευρεθεί στα εγκαίνια, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση της ηγεσίας του Εργατικού Κόμματος να τιμά την Κοινότητα και το Φεστιβάλ.
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που και ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης κ. Σόρτεν θα παρευρεθεί στα εγκαίνια, συνεχίζοντας την παράδοση της ηγεσίας του Εργατικού Κόμματος να τιμά το φεστιβάλ μας, όπως για παράδειγμα η πρώην πρωθυπουργός Τζούλια Γκίλαρντ» δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Παπαστεργιάδης.

Όπως είναι γνωστό, στα εγκαίνια του Φεστιβάλ θα παρευρεθεί ο πρωθυπουργός κ. Τόνι Άμποτ, ο πρωθυπουργός της Βικτόριας Ντένις Ναφθάιν, ο δήμαρχος Μελβούρνης Ρόμπερτ Ντόιλ, ομοσπονδιακοί και πολιτειακοί βουλευτές, καθώς και οι επίσκοποι Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ και Μιλητουπόλεως κ. Ιάκωβος.