ΚΟΣΜΟΣ

Βαλερί Τριερβελέρ: «Αισθάνομαι πολύ καλά!»

Βαλερί Τριερβελέρ: «Αισθάνομαι πολύ καλά!»

"Aισθάνομαι πολύ καλά" δήλωσε η Βαλερί Τριερβελέρ στους δημοσιογράφους που τη ρώτησαν πως νιώθει μετά το τέλος της σχέσης της με τον Φρανσουά Ολάντ

Η Τριερβελέρ βρίσκεται στη Βομβάη με σκοπό να υποστηρίξει ένα ίδρυμα που μάχεται κατά του υποσιτισμού.

Στις πρώτες της δηλώσεις, δύο μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Γάλλο πρόεδρο, η Τριερβελέρ είπε: «Τον απολογισμό δεν ξέρω αν πρέπει να τον κάνω εγώ ή εσείς. Παρέμεινα (πρώτη κυρία) δεκαεννέα μήνες και πιστεύω ότι κατάφερα να ανακαλύψω ανθρώπους που δεν γνώριζα και ακόμη και ένα μέρος του εαυτού μου που δεν γνώριζα. Δεν βγήκα από αυτή την εμπειρία ίδια με πριν», πρόσθεσε.

1vsd

Η Τριερβελέρ εκτίμησε ότι έχει «χρόνο» προτού αποφασίσει το μέλλον της και επεσήμανε ότι ποτέ δεν σκέφτηκε να μην πραγματοποιήσει το ταξίδι της στην Ινδία.

«Αισθάνομαι καλά που βρίσκομαι εδώ, αυτό το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο εδώ και έξι μήνες και το σχεδίαζα εδώ και ένα χρόνο. Για τίποτα στον κόσμο δεν θα αθετούσα αυτή τη δέσμευση», υπογράμμισε η Τριερβελέρ. «Ευχαριστώ τους γάλλους δημοσιογράφους που ήρθαν και ενδιαφέρθηκαν για τον υποσιτισμό», πρόσθεσε , ενώ υπενθύμισε ότι πρόκειται για την τρίτη της επίσκεψη στην Ινδία. «Την πρώτη φορά είχα έρθει ως δημοσιογράφος, τη δεύτερη ως πρώτη κυρία και την τρίτη, χαρακτηρίστε με όπως θέλετε», επεσήμανε η Τριερβελέρ.

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας έφτασε τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα στην Ινδία. Πρώτα επισκέφθηκε ένα νοσοκομείο στο Μουμπάι που ειδικεύεται στη φροντίδα πρόωρων νεογνών, ενώ στη συνέχεια μετέβη σε ένα κέντρο υποσιτισμού που βρίσκεται σε μια παραγκούπολη.

Η Τριερβελέρ εμφανίστηκε χαμογελαστή και λίγο κουρασμένη, ενώ δήλωσε «αναστατωμένη» από την επίσκεψή της στο νοσοκομείο.

«Όταν πήρα στα χέρια μου σήμερα το πρωί αυτό το παιδί, αυτό το μωρό που πραγματικά έπασχε από σοβαρό υποσιτισμό αναστατώθηκα και πιστεύω ότι είναι η πιο δυνατή στιγμή που θα έχω ζήσει στο ταξίδι αυτό», υπογράμμισε η δημοσιογράφος.

Συνοδευόμενη από την ηθοποιό Σαρλότ Βαλαντρέ, η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας αναμένεται να παραστεί σε ένα φιλανθρωπικό δείπνο στο ξενοδοχείο Ταζ Μαχάλ.

Διαβάστε επίσης:

Βαλερί Τριερβελέρ: «Με εξευτέλισε ο Ολάντ»

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο χωρισμός Ολάντ- Τριερβελέρ

Η Τριερβελέρ ευχαρίστησε στο twitter όσους την στήριξαν