Η γυναίκα που έχει μηνύσει τους... πάντες!

Η γυναίκα που έχει μηνύσει τους... πάντες!

Τι κοινό έχουν η αστυνομία του Σαν Ντιέγκο, η αμερικανική Εφορία, ο Κλίντον και η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας; Όλοι ανεξαιρέτως, έχουν μηνυθεί από μια 47χρονη αμερικανίδα.

 

Η εν λόγω έχει καταθέσει συνολικά 80 μηνύσεις σε 20 χρόνια, οι περισσότερες από τις οποίες απορρίφθηκαν.

«Για να κάνεις τόσες μηνύσεις χρειάζεσαι προφανώς έναν δικηγόρο που θα περάσει ώρες να μελετήσει τη δικογραφία, θα χρειαστεί να δαπανήσεις πολλά χρήματα, δεκάδες χιλιάδες δολάρια» εξηγεί σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ένας ειδικός.

Μάλιστα το 2003 η συγκεκριμένη γυναίκα είχε μπει σε μια «μαύρη λίστα» της Καλιφόρνια, στην οποία υπάρχουν συνολικά 2.700 ονόματα πολιτών που κάνουν μηνύσεις.

Πάντως, η 47χρονη δεν έχει δηλωμένη διεύθυνση και δεν ήταν διαθέσιμη για κάποιο σχόλιο. Κυρίως για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους μήνυσε την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας ή γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων.

Όπως φαίνεται, έχει δηλώσει για διεύθυνση ένα κέντρο προστασίας αστέγων.

Ορισμένες από τις μηνύσεις της στρέφονται κατά της Αστυνομίας, επειδή τής ζήτησε να φύγει από κάποιο μέρος ή γιατί επιχείρησε να την συλλάβει.

Σε άλλες περιπτώσεις, ακόμα και οι υπάλληλοι δυσκολεύονται να καταλάβουν το περιεχόμενο της μήνυσης, γιατί απλά δεν βγάζουν τα γράμματά της.