ΚΟΣΜΟΣ

Ο Hoffman θα μπορούσε να ήταν ζωντανός...

Ο Hoffman θα μπορούσε να ήταν ζωντανός...

Ο θάνατος του ηθοποιού Philip Seymour Hoffman συνεχίζει να απασχολεί τον διεθνή τύπο, που αποκαλύπτει νέα στοιχεία για τις τελευταίες στιγμές της ζωής του, ενώ ξεκαθαρίζει τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τον David Bar Katz.

Είναι γεγονός πως λίγες ώρες πριν από τον τραγικό θάνατο του, ο ηθοποιός είχε στείλει μήνυμα στον Κατζ καλώντας τον να δουν μαζί τον αγώνα μπάσκετ των Knicks.

«Θέλεις να δούμε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα;», έγραφε στο πρώτο μήνυμα και λίγη ώρα αργότερα έστειλε δεύτερο όπου του διευκρίνιζε την ώρα «γύρω στις 10:15;».

Δυστυχώς ο φίλος του, εκείνη την ώρα ήταν για φαγητό και δεν είδε εγκαίρως το μήνυμά του. Λίγες ώρες αργότερα του απάντησε : «Μόλις τέλειωσα από ένα δείπνο. Που βρίσκεσαι;», Ο Κατζ δεν πήρε απάντηση, αλλά 15 ώρες μετά, έλαβε ένα τηλεφώνημα από την πρώην σύντροφό του ηθοποιού. Είχε ανησυχήσει γιατί ο Χόφμαν είχε αργήσει να πάρει τα παιδιά του (στη φωτο η πρώην σύντροφός του με την κόρη τους), όπως ήταν προγραμματισμένο.

bar

Τότε ο Κατζ ανησύχησε και πήγε στο σπίτι του, όπου τον βρήκε με την βελόνα καρφωμένη στο μπράτσο του. Το τελευταίο διάστημα ο διάσημος ηθοποιός είχε πάλι "πέσει" στα ναρκωτικά, αφού αυτό ήταν εμφανές κι από τα σημάδια στα χέρια του, από τα "τρυπήματα" της σήριγγας με ηρωϊνη. Ο Hoffman μόλις είχε επιστρέψει στη Νέα Υόρκη και είχε νοικιάσει το σπίτι στο Village της Νέας Υόρκης. Καθημερινά έπινε τον καφέ του σε ένα στέκι της περιοχής (φωτο πάνω) , αλλά η εμφάνισή του ήταν τόσο χάλια που οι περαστικοί νόμιζαν πως ήταν άστεγος.

xof

Ηταν εραστές;

Απάντηση στα δημοσιεύματα που ήθελαν τους δύο άνδρες να είναι εραστές και όχι απλοί φίλοι, δίνει φίλος του ηθοποιού, βάζοντας τέλος στις φήμες που δεν σέβονται ούτε τον θάνατό του.

«Ήταν αληθινοί, αληθινοί, αληθινοί φίλοι. Τα μηνύματα που έστειλε (στον Κατζ) ήταν απόλυτα λογικά. Ήταν και δύο φανατικοί οπαδοί των Knicks», είπε ο άνδρας.

Επιβεβαίωσε ότι ήταν εθισμένος στην ηρωίνη, ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν έκανε χρήση μπροστά σε άλλους.

Διαβάστε επίσης

Νεκρός ο ηθοποιός Philip Seymour Hoffman

Capture