Απίστευτο: Δείτε τι είπε ένας 10χρονος όταν τον σταμάτησε η Αστυνομία

Απίστευτο: Δείτε τι είπε ένας 10χρονος όταν τον σταμάτησε η Αστυνομία

Ένας 10χρονος Νορβηγός σκαρφίστηκε μία πρωτότυπη δικαιολογία, όταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να έχει ρίξει το αυτοκίνητο των γονιών του σε ένα χαντάκι, σήμερα το πρωί!


Ο μπόμπιρας τους άφησε άφωνους όταν τους είπε ότι είναι... νάνος και έχει ξεχάσει στο σπίτι το δίπλωμα οδήγησης.

Ο μικρός ζει κοντά στην Ντόκα, μια πόλη 110 χιλιόμετρα βόρεια του Όσλο. Γύρω στις 6 το πρωί σήμερα, έβαλε την αδελφούλα του, μόλις 18 μηνών, στο αυτοκίνητο και ξεκίνησε να επισκεφθεί τους παππούδες του στο Βάλντρες, μια πόλη σε απόσταση 60 χιλιομέτρων.

Το αγόρι οδήγησε για 10 χιλιόμετρα αλλά σε μια στροφή έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο χαντάκι, χωρίς πάντως να τραυματιστεί κανείς. Ο χειριστής ενός εκχιονιστικού μηχανήματος τον βρήκε και ειδοποίησε την αστυνομία, καθώς δεν πείστηκε από τον εξωφρενικό ισχυρισμό ότι το παιδί ήταν στην πραγματικότητα ένας ενήλικας νάνος.

«Οι γονείς ξύπνησαν και ανακάλυψαν ότι τα παιδιά τους έλειπαν και κάποιος είχε πάρει το αυτοκίνητό τους. Ήταν πολύ ταραγμένοι, όπως μπορείτε να φανταστείτε», είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βεστ Όπλαντ. Η αστυνομία πάντως έκλεισε την υπόθεση, χωρίς να απαγγείλει κατηγορίες σε κανέναν.

«Μιλήσαμε στους γονείς και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα προσέχουν πολύ, τόσο τα παιδιά τους όσο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους», είπε ο εκπρόσωπος.