ΚΟΣΜΟΣ

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Του κάρφωσε σφυρί στο κεφάλι γιατί έπεσε πάνω του

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Του κάρφωσε σφυρί στο κεφάλι γιατί έπεσε πάνω του

Μια έξοδος για να διασκεδάσει παραλίγο να κοστίσει στον Matthew Probert τη ζωή του.

Ο νεαρός παίκτης του ράγκμπι βρέθηκε στο νοσοκομείο με ένα σφυρί καρφωμένο στο κρανίο του και όλα αυτά γιατί σκούντηξε κατά λάθος έναν άλλο θαμώνα όταν χόρευε.

Ο Probert με φρίκη θυμάται να ξυπνά μέσα στο ασθενοφόρο και να του λένε ότι το σφυρί είναι ακόμα καρφωμένο στο κεφάλι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος Kris Bradley ακολούθησε μαζί με φίλους του τον παίκτη του ράγκμπι και του επιτέθηκε με μανία με το σφυρί.

Μάλιστα θραύσματα από το κόκκαλο του κρανίου του τραυμάτισαν νεύρα του εγκεφάλου του με τραγικές συνέπειες για την καθημερινότητά του.

Τώρα, που εκδικάζεται η υπόθεση σε δικαστήριο της Βρετανίας, ο Matthew με δυσκολία μπορεί να θυμηθεί τι συνέβη την μοιραία νύχτα του περασμένου Αυγούστου.

«Θυμάμαι ότι πήρα ένα ποτό στο club, αλλά τίποτε περισσότερο. Η επόμενη ανάμνησή μου είναι να έχω κάτι κολλημένο στο κεφάλι μου. Προσπάθησα να το βγάλω, αλλά οι νοσοκόμοι με σταμάτησαν. Στο νοσοκομείο οι γιατροί μου είπαν ότι έχω ένα σφυρί καρφωμένο στο κεφάλι μου», είπε το άτυχο θύμα στο δικαστήριο.

Ο Bradley πάλι αρνείται ότι ήθελε να τον σκοτώσει, ενώ οι άλλοι δύο δηλώνουν αθώοι.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ: