ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος ανάμεσα στο ζεύγος Ριμπολόβλεφ

Πόλεμος ανάμεσα στο ζεύγος Ριμπολόβλεφ

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του ζεύγους Ριμπολόβλεφ με διαφωνίες που κοστίζουν δισεκατομμύρια και συλλήψεις.

Η 47χρονη Έλενα Ριμπολόβλεβα, συνελήφθη την προηγούμενη Δευτέρα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας λόγω εντάλματος που εκκρεμούσε σε βάρος της.

GYYYYY

Η αιτία...ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 50 εκατ. δολαρίων, το οποίο αμφισβητήθηκε πως ήταν δικό της. Ωστόσο το συγκεκριμένο κόσμημα είχε αγοραστεί στο δικό της όνομα.

Λίγα λόγια για το περιβόητο διαμάντι
Το ροζ διαμάντι σε σχήμα αχλαδιού (το οποίο είναι ένα από τα ακριβότερα και πιο σπάνια διαμάντια του πλανήτη) αγοράστηκε από τον τον οίκο «Graff» στο Λονδίνο για το ποσό 25.824.000 δολαρίων.

Η αγορά έγινε από την οικογένεια Ριμπολόβλεφ τον Μάρτιο του 2008 και το διαμάντι ήταν 15,43 καρατίων. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συναλλαγή, έγινε μεταφορά του ποσού στην HSBC της Γενεύης, στον τραπεζικό λογαριασμό που είχε δώσει ο διευθυντής του οίκου κοσμημάτων στο Λονδίνο.

Η Έλενα Ριμπολόβλεβα στη διαφωνία με τον σύζυγό της έχει σύμφωνα με τα λεγόμενά της έναν όχι και τόσο κρυφό άσσο στο μανίκι και αυτός δεν είναι άλλος από το τιμολόγιο της αγοράς, ενώ μετά την συναλλαγή στις 19 Μαρτίου 2008 εστάλη στην οδό Ch.De Belle Fontaine στην περιοχή Κολονί της Ελβετίας από τον λονδρέζικο οίκο κοσμημάτων.