ΚΟΣΜΟΣ

Mirror: Ο Σουμάχερ κινδυνεύει να παραμείνει «φυτό» μόνιμα

Mirror: Ο Σουμάχερ κινδυνεύει να παραμείνει «φυτό» μόνιμα

Συνεχίζονται τα ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Mirror» ο Σουμάχερ συνεχίζει να αντιμετωπίζει κίνδυνο για τη ζωή του, ενώ μόνο ένα θαύμα μπορεί να τον σώσει αφού στον εγκέφαλό του υπάρχουν ακόμα αρκετά αιματώματα.

«Θα έπρεπε να έχει ανταποκριθεί θετικά στις θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται», αναφέρει η εφημερίδα, «αλλά δυστυχώς τα λόγια που οι θεράποντες ιατροί μεταφέρουν στην οικογένειά του δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας, αφού όπως αναφέρουν, κινδυνεύει να παραμείνει "φυτό" μόνιμα», αναφέρει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στην οικογένεια Σουμάχερ έχει ειπωθεί από επίσημα χείλη πως δεν θα μπορέσει να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση της υγείας του παρά μόνο αν συντελεστεί κάποιο θαύμα.

Η οικογένειά του σκέφτεται σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να απευθυνθεί και σε άλλους ιατρούς αφού δεν βλέπει απτά αποτελέσματα από τις μέχρι σήμερα προσπάθειες για να «ξυπνήσει» από το τεχνητό κώμα στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται.

Η εκπρόσωπος του Σουμάχερ, Σαμπιν Κεμ, διέψευσε σήμερα τα ιταλικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για καλυτέρευση της κατάστασης της υγείας του.

Σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport» ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανέπνεε χωρίς τη βοήθεια μηχανημάτων, ενώ γινόταν λόγος και για ενδεχόμενο σε σύντομο χρονικό διάστημα «ξύπνημα» του Σουμάχερ.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσίευμα για Σούμι: Ελπίδες για ανάρρωση – Αναπνέει μόνος του

Αμετάβλητη η κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ