ΚΟΣΜΟΣ

Ποιος αποκάλεσε «σπασίκλα» τον Ομπάμα (vid);

Ποιος αποκάλεσε «σπασίκλα» τον Ομπάμα (vid);

Όχι μόνο είχε το θάρρος να ανταποκριθεί στην πρόσκληση και να δώσει το παρών στην εκπομπή του Ζακ Γαλιφιανάκη, αλλά απέκρουσε με επιτυχία την ειρωνία του και μάλιστα ανταπέδωσε. Ο λόγος για τον... σπασίκλα, Μπαράκ Ομπάμα.

«Συγγνώμη που ακύρωσα τόσες φορές το ραντεβού μας για συνέντευξη», ήταν η ατάκα καλωσορίσματος από τον Γαλιφιανάκη στον Ομπάμα στην εκπομπή «Between two ferns», για να λάβει την πληρωμένη απάντηση: «Κανένα πρόβλημα. Για να είμαι ειλικρινής, εξεπλάγην όταν έμαθα ότι υπάρχει κόσμος που παρακολουθεί την εκπομπή σου».

Ακολούθησαν διάφορες περίεργες ερωτήσεις από τον δημοφιλή κωμικό του στυλ «σκοπεύεις να δώσεις χάρη και σε δεύτερη γαλοπούλα την Hμέρα των Eυχαριστιών του 2014, όπως έκανες το 2013;» και «θα στείλεις τον Χαλκ Χόγκαν στη Συρία ως πρέσβη, όπως έστειλες τον Ρόντμαν στη Βόρειο Κορέα;», με τον Ομπάμα να παραμένει άνετος και να τις αποκρούει με χιούμορ.

Η κορυφαία ωστόσο στιγμή ήρθε λίγο αργότερα

«Εχεις πει ότι αν είχες γιο δεν θα του επέτρεπες να παίξει ποδόσφαιρο. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο γιος σου, που θα ήταν σπασίκλας σαν εσένα, θα ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο;», ρώτησε ο Γαλιφιανάκης.

«Πιστεύεις ότι μια γυναίκα σαν τη Μισέλ Ομπάμπα θα παντρευόταν ποτέ έναν σπασίκλα;», απάντησε με ερώτηση ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Θα την ρωτήσω για να μάθω...».

«Δεν θα την αφήσω ποτέ να σε πλησιάσει...».