ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος πάνω από τον Ινδικό: Αμερικάνικη βάση ο στόχος του Boeing;

Τρόμος πάνω από τον Ινδικό: Αμερικάνικη βάση ο στόχος του Boeing;

Τι έκρυβε τελικά ο εξομοιωτής που βρέθηκε στο σπίτι του πιλότου και τι αρχεία είχαν σβηστεί;

Όσο περνούν οι μέρες τόσο τα σενάρια για το πού κατευθυνόταν το μοιραίο αεροσκάφος αυξάνονται. Ποια τελικά ισχύουν και ποια θα πέσουν στο κενό; Αναπάντητα ερωτήματα ψάχνουν λύση σε ένα άφαντο αεροσκάφος.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς αλλά και τους ειδικούς που ερευνούν κάθε στοιχείο για το εξαφανισμένο Boeing, πολύ πιθανό είναι το αεροσκάφος να ήθελε να «χτυπήσει» μια αμερικανική στρατιωτική βάση η οποία έχει 2000 άτομα μόνιμο προσωπικό.

mal6

Η αστυνομία της Μαλαισίας που ερευνά τον εξομοιωτή που βρέθηκε στο σπίτι του πιλότου του μοιραίου αεροσκάφους, δήλωσε ότι υπήρχαν στοιχεία τα οποία είχαν σβηστεί τις πρώτες μέρες του Φλεβάρη και αφορούσαν ένα σχέδιο προσγείωσης στο εν λόγω αεροδρόμιο της αμερικανικής βάσης.

mal7

Πάντως εάν τα δύο μεγάλα αντικείμενα που φωτογραφήθηκαν στον Ινδικό Ωκεανό επιβεβαιωθεί ότι προέρχονται από την πτήση της Malaysia Airlines, θα υπάρξει νέο φως στις θεωρίες για το τι συνέβη στην πτήση MH370.

Ηλεκτρική φωτιά, δομική βλάβη, δυσλειτουργία στο αεροπλάνο, αεροπειρατεία, αυτοκτονία του πιλότου ίσως και δολοφονία αλλά και η κλοπή είναι μεταξύ των πολλών σεναρίων που κυκλοφορούν στα φόρουμ και τα social media.

mal8

Οι περισσότερες εξωπραγματικές σκέψεις περιλαμβάνουν την προσγείωση του αεροπλάνου κάπου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αργότερα χτύπημα σαν την 11η Σεπτεμβρίου ή να συμμετέχουν σε μια σύγκρουση με ένα στρατιωτικό αεροσκάφος.

Διαβάστε επίσης:

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του Boeing και το σενάριο για βιολογική απειλή