ΚΟΣΜΟΣ

61χρονος βίασε κουτάβι μπροστά στα μάτια των γειτόνων του

61χρονος βίασε κουτάβι μπροστά στα μάτια των γειτόνων του

Ένας άνδρας από την Φλόριντα των ΗΠΑ συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίασε ένα κουτάβι, μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post, η αστυνομία της Daytona Beach συνέλαβε τον 61χρονο James Guy Bull έπειτα από την καταγγελία που έκαναν γείτονες όταν τον είδαν να βιάζει ένα θηλυκό κουτάβι, 8 μηνών, στη μπροστινή βεράντα του σπιτιού του.

Η αναφορά της αστυνομίας για το φρικτό περιστατικό περιέχει σοκαριστικές λεπτομέρειες, καθώς μάρτυρες κατέθεσαν ότι τον είχαν δει και άλλες φορές να κακοποιεί σεξουαλικά τη μικρή σκυλίτσα.

Ένας γείτονας μάλιστα κατέθεσε ότι είχε δει τον Bull καθισμένο σε μια καρέκλα, με κατεβασμένο το παντελόνι, τη στιγμή που κρατούσε το σκυλί στα χέρια του, πολύ κοντά στα γεννητικά του όργανα.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του άνδρα είδαν τον κακοποιημένο σκύλο δεμένο σε ένα στύλο. Δεν είχε ούτε νερό, τροφή...

Μάλιστα στην αναφορά τους οι αστυνομικοί σημείωσαν ότι το κουτάβι ήταν σε άθλια κατάσταση και φαινόταν καθαρά ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες που βρισκόταν στο σημείο, απελευθέρωσε το σκυλάκι που βρίσκεται τώρα σε κέντρο προστασίας ζώων.

Ο Bull βρίσκεται υπό κράτηση και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες.

Διαβάστε επίσης:

Έδιωξαν την πορνοστάρ από το νεοναζιστικό κόμμα γιατί έκανε σεξ με...

ΦΡΙΚΗ: Γυναίκα σκότωσε γάτα, την έκανε σούπα και την έφαγε! (pics)