ΚΟΣΜΟΣ

«Παραμένουμε αισιόδοξοι για τον Σουμάχερ»

«Παραμένουμε αισιόδοξοι για τον Σουμάχερ»

Άμεση ήταν η αντίδραση της εκπροσώπου του Μίκαελ Σουμάχερ, στις δηλώσεις του πρώην επικεφαλής ιατρού της Formula 1, Γκάρι Χάρτσταϊν για λάθη στην νοσηλεία του Γερμανού πρωταθλητή.

Ο πρώην γιατρός του παγκόσμιου πρωταθλήματος, υποστήριξε πως οι πιθανότητες να επανέλθει ο "Σούμι" έχουν μειωθεί αισθητά, ρίχνοντας ευθύνες στους ιατρούς του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, για λάθη στη νοσηλεία του.

Η εκπρόσωπος του γερμανού πιλότου, Σαμπίν Κεμ, με δηλώσεις της στην «Bild» έδωσε άμεσα την απάντησή της, εκφράζοντας την αισιοδοξία της για την ανάρρωση του Γερμανού, ενώ στήριξε και το ιατρικό επιτελείο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Γκρενόμπλ. «Είμαστε και παραμένουμε αισιόδοξοι ότι ο Μίκαελ θα ξυπνήσει και θα το ξεπεράσει. Παλεύουμε γι' αυτό μαζί με την ομάδα γιατρών που εμπιστευόμαστε», ήταν τα λόγια της.

Μάλιστα, όπως γράφει το άρθρο της «Bild» ο Γκάρι Χάρτσταϊν ουδέποτε ήταν κοντά με τον Μίκαελ Σουμάχερ, ακόμα και όταν ο Γερμανός έτρεχε στην Formula 1, ενώ δεν έχει επαφές ούτε με την οικογένεια του, ούτε με τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης:

«Σε διαδικασία αφύπνισης ο Σουμάχερ - Περιμένουμε να ξυπνήσει»