ΚΟΣΜΟΣ

Βραζιλία: Και έβδομος νεκρός στις εργασίες για το Μουντιάλ

Βραζιλία: Και έβδομος νεκρός στις εργασίες για το Μουντιάλ

Ένας ακόμα άνθρωπος βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ εργαζόταν στο στάδιο «Arena Corinthians» του Σάο Πάολο, το οποίο θα φιλοξενήσει τον εναρκτήριο αγώνα του ερχόμενου Μουντιάλ στη Βραζιλία.

Ο Φάμπιο Χάμιλτον, μάλιστα, ο οποίος έπεσε από ύψος 8 μέτρων, είναι ο τρίτος εργάτης του συγκεκριμένου γηπέδου και έβδομος συνολικά που σκοτώνεται από την έναρξη των εργασιών για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στη χώρα της σάμπα το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Τοποθετούσε πατώματα στις προσωρινές εξέδρες του γηπέδου που θα φιλοξενήσει το εναρκτήριο ματς ανάμεσα στη Βραζιλία και την Κροατία στις 12 Ιουνίου», ανέφερε ο υπεύθυνος των εγκαταστάσεων, την ίδια ώρα που ο υπουργός Αθλητισμού της χώρας επιβεβαίωσε το τραγικό συμβάν.

«Το Υπουργείο Αθλητισμού εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το θάνατο του Fabio Hamilton da Cruz. Είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους φίλους του, περιμένοντας τα επίσημα αποτελέσματα των ερευνών για τα αίτια του δυστυχήματος», τόνισε.

Εκτός από το «Κορίνθιανς Αρένα», εργάτες έχουν χάσει επίσης τη ζωή τους στο στάδιο «Αρένα ντε Αμαζόνια» στο Μαναούς, αλλά και στο στάδιο «Νασιονάλ Μανέ Γκαρίντσα» της Μπραζίλια!

Διαβάστε ακόμα:

Φρίκη! Είδε να βιάζουν και να σκοτώνουν τη φίλη του από το skype!