ΚΟΣΜΟΣ

ΦΡΙΚΗ: «Η μαμά μου πούλησε την παρθενιά μου όταν ήμουν 12 χρονών»

ΦΡΙΚΗ: «Η μαμά μου πούλησε την παρθενιά μου όταν ήμουν 12 χρονών»

Σοκαριστική η εξομολόγηση μίας 17χρονης κοπέλας, η οποία μίλησε στη Daily Mail λέγοντας ότι η μητέρα της πούλησε την παρθενιά της όταν το κορίτσι ήταν μόλις 12 χρονών

Η 17χρονη Ντάρα Κέο από την Καμπότζη είπε στην βρετανική εφημερίδα: «Η μαμά μου πούλησε την παρθενιά μου όταν ήμουν 12 σε έναν πλούσιο και ισχυρό άνδρα».

Ο λόγος: για να εξοφλήσει τα χρήματα που χρωστούσε ο πρώην άνδρας της επειδή έπαιζε τυχερά παιχνίδια.

Στη Καμπότζη, αναφέρει το δημοσίευμα, πιστεύουν σε μία αρχαία παράδοση που αναφέρει ότι όποιος κάνει σεξ με παρθένες παρατείνει την διάρκεια της ζωής του. Γι αυτό ακριβώς τον λόγο πολλοί άνδρες και ιδιαίτερα οι πλούσιοι, πληρώνουν για να έρθουν σε επαφή με μία παρθένα.

Η 17χρονη σήμερα κοπέλα λέει: «Έπρεπε να μείνω μαζί του για μία εβδομάδα, ενώ με βίασε πολλές φορές χωρίς προφυλακτικό».

Δυστυχώς η Ντάρα δεν είναι η μόνη περίπτωση, καθώς υπάρχουν χιλιάδες κορίτσια που πωλούν την παρθενιά τους σε εξέχοντες πολιτικούς, αστυνομικούς και πολύ πλούσιους άνδρες.

Συνήθως άπορες οικογένειες παίρνουν περίπου 1.500 δολάρια για να πουλήσουν την παρθένα κόρη τους σε κάποιον άνδρα. Αυτά τα χρήματα για εκείνους ισοδυναμούν με τον μισθό τεσσάρων ετών. Η μητέρα της Κέο ήταν τόσο απελπισμένη που πήρε μόλις 500 δολάρια.

Διαβάστε επίσης:

Μικρά παιδιά χρησιμοποιούνται σαν «σκλάβοι του σεξ» στην Ινδία