ΚΟΣΜΟΣ

Απόπειρα ληστείας για... κλάμματα

Απόπειρα ληστείας για... κλάμματα

Μόνο στο πρώτο κομμάτι της απόπειρας ληστείας τα πήγε καλά ένας 34χρονος από το Σουόνσι. Γιατί κατά τα άλλα, γελά μαζί του ο κάθε πικραμένος.

Ο Πάτρικ Ο' Μπράιεν διέρρηξε την οικία του Μπάιρον Ντέιβις, ενός γνωστού Ουαλού πολιτικού και αφαίρεσε κάποια πολύτιμα αντικείμενα. Μέχρι εδώ, όλα καλά. Τα προβλήματα, ωστόσο, ξεκίνησαν τη στιγμή που ο Ο' Μπράιεν εξήλθε της οικίας.

Για κάποιο περίεργο λόγο, επιχείρησε να διαφύγει με το αυτοκίνητο του Ντέιβις. Ας παραβλέψουμε το γεγονός ότι το συγκεκριμένο αμάξι διαφέρει από τα υπόλοιπα δεδομένου ότι στο πλάι έχει... φάτσα κάρτα το πρόσωπο του πολιτικου, αλλά και τα στοιχεία του. Ήταν τόσο απρόσεκτος ο ληστής που δεν πήρε καν χαμπάρι ότι ήταν ενεργοποιημένο το immobiliser και ότι θα έπρεπε να το βρει (όχι και πολύ δύσκολο, ήταν στο σπίτι) για να μπορέσει να διαφύγει με το αυτοκίνητο. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά καθόταν για ώρα και προσπαθούσε να καταλάβει τι κάνει λάθος... Ε, δεν ήθελε και πολύ. Έγινε αντιληπτός, συνελήφθη, δικάστηκε και τα επόμενα έξι χρόνια θα τα περάσει στη φυλακή...

Πηγή: bbc.com