ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Καραφλός ταξίδεψε στην Ισπανία με… (photos)

Βρετανία: Καραφλός ταξίδεψε στην Ισπανία με… (photos)

Οι τρίχες έχουν εγκαταλείψει το κεφάλι σου από την εποχή που η Νεκρά Θάλασσα ήταν ακόμα άρρωστη; Παρόλα αυτά έχεις ακόμα γένια και θες να πας ένα αεροπορικό ταξιδάκι από την Αγγλία στην Ισπανία; Με το διαβατήριο της ξανθιάς μακρομάλλας συντρόφου σου μπορείς και εσύ!

Αυτό ισχυρίζεται πως έκανε ένας 50χρονος κομμωτής που γυρίζει στο… Neil Clulow, πετώντας από το Μπέρμιγχαμ στο Αλικάντε προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλια του κολλητού του!

Περνώντας… αέρα από το προσωπικό της Monarch Airlines, αλλά και από όλους τους ελέγχους των δύο αεροδρομίων, ο Βρετανός παππούς με τα 5 εγγόνια αντιλήφθηκε ότι κυκλοφορούσε ανενόχλητος με ξένο διαβατήριο μόνο όταν σύγκριναν τις φωτογραφίες διαβατηρίων με τους φίλους του!

vdsv

«Δεν μπορώ να το πιστέψω! Ειδικά μετά το περιστατικό με το χαμένο Boeing της Μαλαισίας», δήλωσε ο Neil, ο ποίος πλήρωσε μεταφορική για να στείλουν το διαβατήριό του στην Ισπανία. Μόνο που τελικά αυτό ταξίδεψε από λάθος στο Βερολίνο!

Και μπορεί να έχασε έτσι την πτήση του, ωστόσο πήρε τελικά το δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα δωρεάν, αφού ανώτεροι υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρίας έλαβαν γνώση του περιστατικού.

«Ήθελαν να μάθουν τι έγινε. Με ρώτησαν να τους υποδείξω ποια γυναίκα ήταν στον έλεγχο, ωστόσο αρνήθηκα», κατέληξε μιλώντας στον βρετανικό Τύπο…

Διαβάστε ακόμα:

Ρουμανία: Πρωτοφανής κακοποίηση ηλικιωμένης! (video)