ΚΟΣΜΟΣ

Στο φως συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του Χίτλερ

Στο φως συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του Χίτλερ

Ο Χίλτερ παντρεύτηκε μια Εβραία λίγες ώρες πριν αυτοκτονήσει...

BRAAA

Η συνταρακτική αυτή αποκάλυψη έγινε μέσα από ντοκιμαντέρ του βρετανικού Chanell 4 επικαλούμενο ανάλυση του DNA από τρίχα που βρέθηκε σε βούρτσα που ανήκε στην Εύα Μπράουν.

Σύμφωνα με τους συντελεστές της εκπομπής «Dead Famous DNA» από την ανάλυση προέκυψε μια γενετική αλληλουχία που συναντάται σε Ασκενάζι Εβραίους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εκπομπής η τρίχα προέρχεται από «κάποιον που μπορεί να έχει Εβραίους προγόνους» προσθέτοντας ότι επιχειρήθηκε να γίνει ταυτοποίηση με λήψη DNA από δύο απογόνους της Μπράουν, οι οποίοι, όμως, αρνήθηκαν, να βοηθήσουν στην έρευνα.

Τη βούρτσα μαζί με μια θήκη κοσμημάτων και ένα ανθρώπινο κρανίο είχε πάρει από το διαμέρισμα της Εύας Μπράουν ο Πολ Μπαέρ, ο γιος του οποίου δώρισε την τρίχα στους συντελεστές της εκπομπής.

Η συγκεκριμένη εκπομπή φημίζεται για τις αποκαλύψεις της καθώς έχει παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, συμπεράσματα για τα αίτια θανάτου του Έλβις, το μέγεθος του μορίου του Ναπολέοντα ενώ υποστήριξε ότι ο Κάρολος Ντίκενς υπέφερε από τη νόσο του Κρον.

Η εκπομπή για την Εύα Μπράουν και τον Χίτλερ θα μεταδοθεί στις 9 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης: Κόπιες του «Ο Αγών μου» δημοπρατήθηκαν προς 65.000 δολάρια