ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για Καντάφι: Κρατούσε κεφάλια αντιπάλων του

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για Καντάφι: Κρατούσε κεφάλια αντιπάλων του

Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις έρχονταιστο φως της δημοσιότητας για τις πρακτικές του δικτάτορα

Όπως ήταν γνωστό βιασμοί , δολοφονίες, απαγωγές βρίσκονταν στην ημερήσια διάταξη του Καντάφι.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται να προσθέσουν και άλλα κομμάτια στο πάζλ της φρίκης που ζούσαν οι Λίβυοι κάτω από τον ζυγό του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ένα νέο ντοκιμαντέρ, ο Καντάφι κρατούσε τα κεφάλια των εχθρών του σε ψυγεία για ολόκληρες δεκαετίες ως τρόπαια ενώ είχε χτίσει ένα μπουντρούμι σεξ και βασανιστηρίων στο υπόγειο του πανεπιστημίου της Τρίπολης για να βιάζει και να κακοποιεί φοιτήτριες!

Τις νέες αποκαλύψεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ντοκιμαντέρ του βρετανού Κρίστοφερ Ολγκιάτι με τίτλο : «Ο Τρελός σκύλος : Ο μυστικός κόσμος του Μουαμάρ Καντάφι».

Το «βαθύ λαρύγγι» των φρικιαστικών αποκαλύψεων είναι ένα πρώην μέλος της CIA που δούλευε ως μισθοφόρος για τον Καντάφι και συμμετείχε στις ομάδες δολοφονίας του Λίβυου ηγέτη.

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ έρχονται στο φως απίστευτες λεπτομέρειες για τους βιασμούς και τις κακοποιήσεις νεαρών κοριτσιών από τον Καντάφι. Ο Λίβυος ηγέτης είχε κατασκευάσει ένα μυστικό μπουντρούμι στα υπόγεια του Πανεπιστημίου της Τρίπολης όπου βίαζε φοιτήτριες όταν επισκεπτόταν το εκπαιδευτικό ίδρυμα για να βγάλει λόγους!

Στο κρυφό δωμάτιο υπήρχε ένα τεράστιο κρεβάτι, τζακούζι ακόμα και ιατρείο για να σιγουρευτούν οι γιατροί του Καντάφι ότι το θύμα δεν έπασχε από κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα!

Το ντοκιμαντέρ θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα την Παρασκευή.

Διαβάστε επίσης:

Μαχαίρωσε την 3χρονη κορούλα του και μετά αυτοκτόνησε