ΚΟΣΜΟΣ

Επιτέθηκαν με σφυρί σε τρεις γυναίκες σε ξενοδοχείο του Λονδίνου

Επιτέθηκαν με σφυρί σε τρεις γυναίκες σε ξενοδοχείο του Λονδίνου

Τρεις γυναίκες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ηλικίας περίπου 30 ετών, δέχθηκαν επίθεση με σφυρί γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου, από έναν άνδρα που τις αιφνιδίασε ενώ κοιμούνταν, ανέφερε σήμερα η αστυνομία.


Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, ο ύποπτος εισέβαλε στο δωμάτιο που βρισκόταν στον έβδομο όροφο του Cumberland, ενός ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων στην περιοχή Μαρμπλ Αρτς (στο κέντρο του Λονδίνου) όπου οι τρεις γυναίκες, με καταγωγή από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κοιμούνταν.

«Στη συνέχεια κάποια από τις ενοίκους του δωματίου φαίνεται πως αιφνιδίασε τον άνδρα. Εκείνος λοιπόν χτύπησε τις γυναίκες με ένα σφυρί που βρήκε μέσα στο δωμάτιο» περιέγραψαν οι ερευνητές.

«Το μένος αυτής της επίθεσης είναι ασυνήθιστο. Θα ήθελα πολύ να μιλήσω στα πρόσωπα εκείνα που βρίσκονταν μέσα στο ξενοδοχείο και γύρω από αυτό, χθες μεταξύ 1- 2 το πρωί» είπε ο Άντι Τσάλμερς, επικεφαλής ερευνητής της αστυνομίας.

«Τα τρία θύματα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο» δήλωσε ένας εκπρόσωπος της υπηρεσίας των ασθενοφόρων. Έχουν τραυματιστεί στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Η κατάσταση της υγείας μιας εκ των γυναικών είναι κρίσιμη. Οι άλλες δύο έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα αλλά η ζωή τους δε βρίσκεται σε κίνδυνο, εξήγησαν μέλη του προσωπικού πρώτων βοηθειών.

Τρία παιδιά, που βρίσκονταν σε ένα διπλανό δωμάτιο τη στιγμή της επίθεσης, δεν έχουν τραυματιστεί, υπογράμμισε η αστυνομία.

Το Γαλλικό Πρακτορείο επικοινώνησε με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου των 1000 δωματίων που ανήκει στον όμιλο πολυτελών ξενοδοχείων, Global Hotel Company (GLH), η οποία δεν θέλησε να προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Διαβάστε επίσης: Με... ιπτάμενα πούπουλα γιορτάστηκε η «Ημέρα μαξιλαροπόλεμου» (pics)