ΚΟΣΜΟΣ

Βίασε και σκότωσε 23χρονη ενώ ο φίλος της το έβλεπε μέσω Skype

Βίασε και σκότωσε 23χρονη ενώ ο φίλος της το έβλεπε μέσω Skype

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο 32χρονος Brian Dickson από τον Καναδά, για ένα φρικτό έγκλημα που έλαβε χώρα το 2011

Ο Dickson βρέθηκε ένοχος για το βιασμό και τη δολοφονία της 23χρονης φοιτήτριας Qian Liu.

Το δικαστήριο στο Τορόντο τον έκρινε ένοχο για το έγκλημα που σόκαρε την παγκόσμια κοινή γνώμη, ενώ στη δίκη παρευρέθησαν και οι γονείς του θύματος, που είχε ταξιδέψει στον Καναδά από την Κίνα προκειμένου να σπουδάσει αγγλικά.

Αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος ο πρώην σύντροφος της κοπέλας, ο οποίος ανήμπορος να αντιδράσει πίσω από μία κάμερα, είδε την Lieu να κακοποιείται σεξουαλικά και να δολοφονείται στο διαμέρισμά της στο Τορόντο του Καναδά, την ώρα που συνομιλούσαν μέσω skype!

O Xian Chao Meng, ενώ μιλούσε με τη Liu, είδε έναν άνδρα να σπάει την πόρτα του διαμερίσματός της και ακολούθως να την ξαπλώνει αναίσθητη στο πάτωμα! Η συνέχεια έγινε ακόμα πιο ανατριχιαστική...

Ο Μενγκ πρόλαβε να αναγνωρίσει τον δράστη, καταθέτοντας στο δικαστήριο στοιχεία κατά του Μπράιαν Ντίκσον, ενός πρώην ηθοποιού που έμενε στο ίδιο κτίριο με την άτυχη Κινέζα.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως το βράδυ πριν βρεθεί το κακοποιημένο άψυχο σώμα της Λιου και ενώ μιλούσαν για ώρες μέσω skype, η 23χρονη φίλη του που σπούδαζε στο York University του Τορόντο, σηκώθηκε από τον υπολογιστή γιατί χτύπησε το κουδούνι της πόρτας της. Αφού συνομίλησε με έναν άνδρα για λίγα λεπτά, εκείνος επιχείρησε να εισέλθει βίαια στο διαμέρισμα και όταν αυτή αντιστάθηκε τη χτύπησε.
«Μπορούσα να διακρίνω μόνο το ένα πόδι της στο πάτωμα. Την άκουσα να ουρλιάζει και να φωνάζει 'μη'. Μετά από δύο δυνατούς θορύβους δεν ξανάκουσα τη φωνή της. Ο άνδρας στη συνέχεια έσβησε τα φώτα, κλείδωσε την πόρτα και πήγε προς το μέρος της Λιου. Άκουσα έπιπλα να μετακινούνται, πριν εμφανιστεί πάλι μπροστά στην κάμερα για να την κλείσει. Ήταν γυμνός και λαχανιασμένος», ανέφερε ο Μενγκ κατά τη διάρκεια της δίκης.

Ο Μενγκ προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους φίλους της πρώην συντρόφου του, ωστόσο μόλις το επόμενο πρωί ειδοποιήθηκε ο επιστάτης του κτιρίου, ο οποίος βρήκε την άτυχη κοπέλα νεκρή, με το πρόσωπό της καλυμμένο από αίμα και σπέρμα! Ο υπολογιστής δεν βρέθηκε ποτέ, ενώ η δολοφονία μεταδόθηκε σε live stream, αλλά δεν υπήρξε εγγραφή της σε βίντεο.

Όταν άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου ο δολοφόνος δεν είπε τίποτα...

Διαβάστε ακόμα:

ΦΡΙΚΗ: Σκότωσε, διαμέλισε και μαγείρεψε τον σύντροφό της επειδή...