ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρώτος αυτόματος πωλητής μαριχουάνας! (video+photos)

Ο πρώτος αυτόματος πωλητής μαριχουάνας! (video+photos)

Είσαι χαρμάνης; Παίζεις pro με την παρέα και τελείωσαν οι… προμήθειες; Δεν την παλεύεις στο οικογενειακό τραπέζι; Η ερωτική κομεντί που σε υποχρέωσε να δεις η γυναίκα δεν βλέπεται αλλιώς; Η γυναίκα δε βλέπεται γενικά;

Αν μένεις στο Κολοράντο μπορείς απλά να πεταχτείς ως τον πλησιέστερο αυτόματο πωλητή και να αγοράσεις μαζί και σοκολάτες! Γιατί το πρώτο αυτόματο μηχάνημα πώλησης μαριχουάνας είναι γεγονός! Και το σημαντικότερο; To Zazzz, όπως ονομάζεται, είναι νόμιμο!

Για να μετριάσουμε ωστόσο τη χαρά σου, αν και δεν νομίζουμε ότι μένεις στο Κολοράντο, μπορείς με τα κέρματά σου να αγοράσεις… μαστούρα, μόνο για ιατρική χρήση!

Όσο για τη διαδικασία; Σκανάρεις την ταυτότητα ή το δίπλωμά σου σε ειδικό μηχάνημα που έχει τοποθετηθεί στον αυτόματο πωλητή και μέσω κάμερας, εξακριβώνεται ότι είσαι εσύ ο νόμιμος… δικαιούχος του φαρμακευτικού χόρτου!

nbvmn

«Είναι ακόμα "μαγκωμένοι". Βλέπω αρκετούς που ενώ ξέρουν τι θέλουν, πλησιάζουν το μηχάνημα και μετά απομακρύνονται», εξηγεί ο εμπνευστής της ιδέας, ο οποίος από τη στιγμή που στην πολιτεία του Κολοράντο αποποινικοποιήθηκε η χρήση μαριχουάνας, σκοπεύει να… απελευθερώσει στο ευρύ κοινό τα μηχανήματά του, προσφέροντας και φαγώσιμα, όπως μπράουνις και μπισκότα! Τι σας λέγαμε;

Διαβάστε ακόμα:

Μεθυσμένη δικηγόρος παρενοχλεί σεξουαλικά ταξιτζή! (video+photos)