ΚΟΣΜΟΣ

Διαρρήκτης κατάπιε τα κλοπιμαία. Και ήταν πολλά! (photo)

Διαρρήκτης κατάπιε τα κλοπιμαία. Και ήταν πολλά! (photo)

Οι δυνατότητες του ανθρώπου είναι απεριόριστες, ξεχειλώνοντας συνεχώς τα όρια του!

Όταν μάλιστα μιλάμε και για… ελαφροχέρη που φλερτάρει έντομα με την… ψειρού, τότε εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς πως το… ξεχείλωμα στόματος, οισοφάγου, στομαχιού και γενικότερα του πεπτικού συστήματος, θα μπορούσε να είναι μέσα στις δυνατότητές του!

Όσο για το μενού του 39χρονου Dariusz Piotrowski που συνελήφθη ως ύποπτος για διάρρηξη στη Βαρσοβία, περιελάμβανε έξι ρολόγια, ένα πιρούνι, ένα κουτάλι και αναπτήρες! Και αυτά μόνο για πρόγευμα, καθώς σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, από τα… δόντια του Πολωνού δεν ξέφυγαν και μερικά κοσμήματα!

«Τον είχαμε χάσει, ωστόσο στη συνέχεια τον εντόπισαν να κρύβεται στους θάμνους ενός κήπου κοντά στο σπίτι που είχε διαρρήξει», τόνισε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, συμπληρώνοντας: «Ενώ έσκυψε κάτω στο θάμνο άδραξε την ευκαιρία να καλύψει το έγκλημά του, καταπίνοντας τα κλοπιμαία».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η ασυνήθιστη ικανότητα του Piotrowski να καταπίνει διάφορα αντικείμενα, πιστεύεται ότι τον έχει βοηθήσει αρκετές φορές στην εγκληματική του πορεία! Όσο για το πώς ξεσκεπάστηκε; Παραπονέθηκε στους αστυνομικούς για πόνους στο στομάχι…Και ναι η φωτογραφία είναι η πραγματική!

Διαβάστε ακόμα:

Σάλος με την άσεμνη φωτογραφία της US Airways (photo)