ΚΟΣΜΟΣ

Έπεισε αγνώστους να της πληρώσουν την πλαστική στήθους! (photos)

Έπεισε αγνώστους να της πληρώσουν την πλαστική στήθους! (photos)

Είχε πέσει σε κατάθλιψη επειδή, όπως υποστήριζε, έμοιαζε με αγόρι και αδυνατούσε να πληρώσει τα εμφυτεύματα στήθους που ένιωθε ότι είχε τόση ανάγκη! Παρόλα αυτά έπεισε αγνώστους να το κάνουν! Όχι πλαστική, αλλά να βάλουν το χέρι στην τσέπη!

Η 23 ετών Βρετανίδα απλά γράφτηκε στην αμερικανική ιστοσελίδα MyFreeImplants.com που επιτρέπει σε γυναίκες να ζητήσουν από ξένους να δώσουν το.. κατιτίς τους, προκειμένου να έρθουν πιο κοντά με το πολυπόθητο νυστέρι!

iuyio

«Πάντα έλεγα ότι ήθελα μια πλαστική στήθους, ωστόσο όταν έπιασα δουλειά, δεν μπορούσα να εξοικονομήσω τα χρήματα που απαιτούνταν. Ήμουν απελπισμένη», εξήγησε η Gemini, η οποία ωστόσο για να χαρεί τα καινούρια της 34DD όπλα, έπρεπε πρώτα να συνομιλεί διαδικτυακά και μέσω βίντεοκλησης με τους δωρητές.

jhgj

Και παρά τις κακές γλώσσες, η 23χρονη ήταν κάθετη πως δεν έκανε τίποτα «πικάντικο»!

«Μοιάζει περισσότερο με ένα κοινωνικό δίκτυο. Λόγω του τί ζητάς θα περίμενε κανείς να δείχνεις ή να κάνεις κάτι», εξήγησε καταλήγοντας:

«Προσωπικά εγώ δεν έκανα τίποτα που δεν ήθελα για τα χρήματα. Απλά τους είπα πως αν πρόκειται να με βοηθήσετε και να μου μιλήσετε, είναι επειδή σας αρέσω γι αυτό που είμαι».

Η Gemini, αφού συγκέντρωσε 4.500 περίπου δολάρια υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο Μάντσεστερ...

kjhl

Διαβάστε ακόμα:

Μεθυσμένος παγιδεύτηκε σε παιδική χαρά! (video)