ΚΟΣΜΟΣ

Μαλαισία: Τα ραντάρ είχαν εντοπίσει το χαμένο Boeing! (photos)

Μαλαισία: Τα ραντάρ είχαν εντοπίσει το χαμένο Boeing! (photos)

Απίστευτη παραδοχή των μαλαισιανών Αρχών, οι οποίες αποκάλυψαν ότι το βράδυ της εξαφάνισης του αγνοούμενου Boeing 777 (8/03), στρατιωτικά ραντάρ της χώρας εντόπισαν ένα αγνώστων στοιχείων αεροσκάφος να αλλάζει πορεία, ωστόσο δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία!

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας, ο οποίος επιβεβαίωσε ουσιαστικά τις πληροφορίες που είχαν δει το «φως» της δημοσιότητας τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισης του αεροσκάφους, θεωρήθηκε ότι το ραντάρ δεν έδωσε αξιόπιστη πληροφορία!

«Εντοπίστηκε ένα αεροσκάφος να κάνει στροφή προς τα πίσω, ωστόσο δεν ήμασταν σίγουροι ότι ήταν το αεροπλάνο της πτήσης MH370. Από τη στιγμή όμως που δεν ήταν εχθρικό δεν ανησυχήσαμε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του!

Υπενθυμίζεται ότι ο μαλαισιανός στρατός είχε υποστηρίξει ότι δεν «έπιασε» κάποιο σήμα, με αποτέλεσμα πολλοί να πιστεύουν ότι το αεροπλάνο είχε πετάξει χαμηλά, ώστε να αποφύγει τα ραντάρ...

Ο Najib Razak αποκάλυψε ακόμα ότι η προκαταρκτική έκθεση της έρευνας για την εξαφάνιση του μπόινγκ θα δοθεί στη δημοσιότητα «στο όνομα της διαφάνειας» την επόμενη εβδομάδα, παραδεχόμενος ότι «σε μερικά πράγματα πήγαμε καλά και σε άλλα όχι».

Διαβάστε ακόμα:

Οι έρευνες για το Boeing μπορεί να διαρκέσουν χρόνια