ΚΟΣΜΟΣ

Εταιρία υποστηρίζει ότι ίσως βρήκε το Boeing! (vid)

Εταιρία υποστηρίζει ότι ίσως βρήκε το Boeing! (vid)

Αν η GeoEResonance, εταιρία θαλάσσιων ερευνών με έδρα την Αδελαΐδα στην Αυστραλία, δικαιωθεί, τότε λύνεται ένα μυστήριο που ταλαιπωρεί τις οικογένειες των επιβατών του μοιραίου αεροσκάφους, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη από τις 8 του περασμένου Μάρτη.

Η GeoEResonance ειδικεύεται στην αναζήτηση και τον εντοπισμό πυρηνικών κεφαλών και υποβρυχίων, ωστόσο έπειτα από πρόταση μελών ομάδας της που εδρεύει στην Ουκρανία, αποφάσισε να συνδράμει στις έρευνες εντοπισμού του Boeing των μαλαισιανών αερογραμμών.

Όπως γράφει η αγγλική Mirror, επικαλούμενη σχετικό ρεπορτάζ του αυστραλιανού τηλεοπτικού δικτύου Channel 7, δορυφόροι και αεροφωτογραφίες εντόπισαν «στοιχεία που ενδεχομένως να σχετίζονται με το αεροσκάφος», σε περιοχή που βρίσκεται 3.000 μίλια μακριά από τα μέρη όπου επιχειρούν το τελευταίο διάστημα οι αυστραλιανές Αρχές, συνεπικουρούμενες από τα μέλη σωστικών συνεργείων διαφόρων χωρών που συμμετέχουν στις έρευνες. Πιο συγκεκριμένα, τα στοιχεία που επικαλείται η GeoEResonance εντοπίστηκαν στον Κόλπο της Βεγγάλης.

«Συγκρίνουμε το υλικό που έχουμε στα χέρια μας από τις τωρινές έρευνες και τα αντικείμενα που ενδεχομένως να προδίδουν και την αλήθεια, με φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο ίδιο ακριβώς σημείο, τρεις ημέρες πριν την εξαφάνιση του αεροσκάφους. Ανακαλύψαμε ότι τότε δεν υπήρχαν αυτά που εμείς βλέπουμε ως πιθανά συντρίμμια. Δεν λέω ότι λύσαμε το μυστήριο ή ότι βρήκαμε το Boeing. Λέω, όμως, ότι η θεωρία και η έρευνά μας χρήζουν προσοχής από τις Αρχές, διότι δεν αποκλείται να δώσουν και την απάντηση στο μυστήριο», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της GeoEResonance, Ντέιβιντ Πόουπ.

Διαβάστε επίσης:

Απαισιοδοξία για τις έρευνες για το χαμένο Boeing