ΚΟΣΜΟΣ

Καθηγητής έδειξε πορνό στους μαθητές του μέσα στην τάξη! (photo)

Καθηγητής έδειξε πορνό στους μαθητές του μέσα στην τάξη! (photo)

Δύο μαθητές αποβλήθηκαν από το σχολείο τους στο Κάνσας των ΗΠΑ, όταν ένας καθηγητής έδειξε κατά λάθος σε όλη την τάξη – μέσω προβολέα – μια φωτογραφία πορνογραφικού περιεχομένου!

Ο προσωπικός φορητός υπολογιστής του καθηγητή ήταν συνδεδεμένος με τον προβολέα, όταν ένα κορίτσι έστειλε την επίμαχη φωτογραφία - η οποία αργότερα έκανε το γύρο του διαδικτύου - στο αγόρι της. Για κακή της τύχη ωστόσο η φωτογραφία στάλθηκε και στο λάπτοπ.

«Ήταν πολύ ενοχλητικό αυτό που συνέβη στα παιδιά μας. Υποτίθεται ότι είναι εκεί για να μάθουν. Η κόρη μου δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει», σχολίασε η μητέρα του κοριτσιού, ενώ η μητέρα του αγοριού συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι ο γιος μου έμπλεξε επειδή το σχολείο ήθελε να κρύψει κάτι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με μαρτυρίες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η φωτογραφία τραβήχτηκε μέσα στην τάξη και απεικόνιζε το κορίτσι γυμνό σε πολλά υποσχόμενη… στάση.

Τα δύο παιδιά αποβλήθηκαν από το σχολείο για δύο μέρες λόγω «ακατάλληλης χρήσης ηλεκτρονικών μέσων», ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο καθηγητής αντιμετωπίσει επιπλέον της άδειας άνευ αποδοχών κυρώσεις.

Δείτε τη φωτογραφία!

Διαβάστε ακόμα:

Δε φαντάζεστε τι επίσκεψη δέχεται αυτή τη γυναίκα κάθε βράδυ! (video)

Πυροσβέστες έπεσαν χέρι – χέρι από τον 13ο όροφο! (video)

Νότια Κορέα: Οκτώ ακόμα σοροί ανασύρθηκαν από το ναυάγιο

Κάμερα κατέγραψε επίθεση φαντάσματος σε άνδρα! (video)

Ηρωικός έφηβος έσωσε άνδρα από αυτοπυρπόληση! (video)

Αγοράκι θυσιάστηκε για να σώσει την αδερφή του από βιασμό! (photos)

Σκηνικό πολέμου στην Ουκρανία με νέους νεκρούς (video+photos)