ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία: Ιρανός επιχειρηματίας κρατούσε μοντέλα φυλακισμένα (photos)

Ισπανία: Ιρανός επιχειρηματίας κρατούσε μοντέλα φυλακισμένα (photos)

Εννιά ερωμένες μοντέλα, παρά τη θέλησή τους, κρατούσε ένας Βρετανός εκατομμυριούχος σε αυτοσχέδιο χαρέμι, στο θέρετρο Μαρμπέλα της Ισπανίας.

Ο Shoja Shojai γνώρισε τις περισσότερες από τις άτυχες γυναίκες στο Λονδίνο, ενώ τις συστήθηκε ως μεγιστάνας του πετρελαίου με «ισχυρούς» φίλους, όπως ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Βλαντιμίρ Πούτιν, πουλώντας τους παράλληλα υποσχέσεις για διεθνή καριέρα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 56 ετών άνδρα, ιρανικής καταγωγής, στο αραβικού στυλ παλάτι όπου κρατούσε τις γυναίκες - με τις οποίες είχε και 7 παιδιά - μετά από διαδοχικές καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία μίας εξ αυτών.

Όλα τα μοντέλα βρίσκονταν στη δεύτερη δεκαετία της ζωής τους, ενώ φοβούνταν να μιλήσουν, δεχόμενα απειλές για τη ζωή τους. Η καταγωγή τους ήταν από σχεδόν όλη την Ευρώπη και την Ασία (συμπεριλαμβανομένων της Ρωσίας, της Γερμανίας, της Μογγολίας και του Καζακστάν)…

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι μπορούσαν να βγουν από το παλάτι (όπου βρέθηκε και μεγάλη ποσότητα του υπνωτικού Rohypnol που χρησιμοποιείται κυρίως από βιαστές) μόνο με τη συνοδεία προσωπικού.

Ο Shojai, ο οποίος ήταν παντρεμένος μόνο με μία από τις γυναίκες, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Διαβάστε ακόμα:

Αυστραλία: Μεθυσμένος στη σκεπή της «Όπερας του Σύδνεϋ»! (video)

Ινδονησία: Το πιο… χαλαρωτικό ρεκόρ της ιστορίας! (photos)

Ινδία: Οι «τιμωροί» της δημόσιας ούρησης! (video)

Καναδάς: «Δαιμονισμένη» επιβάτης σκόρπισε τον τρόμο! (video)

Μπανγκόγκ: Φίδι πήρε… ταξί! (video)

Οχάιο: Αστυνομικός τύφλωσε μεθυσμένο οδηγό! (video)