ΚΟΣΜΟΣ

Σύλληψη πασίγνωστου ηθοποιού που οδηγούσε ανάποδα! (pics+ videos)

Σύλληψη πασίγνωστου ηθοποιού που οδηγούσε ανάποδα! (pics+ videos)

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν δεν τον αναγνώρισαν!

Ο πασίγνωστος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν, συνελήφθη αφού… οδηγούσε ανάποδα το ποδήλατό του, δεν είχε πάνω του ταυτότητα και... έβρισε και τα όργανα που δεν τον αναγνώρισαν!

Ο 56χρονος ηθοποιός που θα χρειαστεί να επισκεφτεί τα... δικαστήρια στις 26 Ιουλίου για να λύσει τις διαφορές του με τον νόμο, οδηγούσε ανάποδα με το ποδήλατό του στην 5η Λεωφόρο, χωρίς να έχει ταυτότητα πάνω του.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός χάνει την ψυχραιμία του.

Συνελήφθη το 1995, μετά από επίθεση σε φωτογράφο που τραβούσε την τότε σύζυγό του, Kim Basinger, και την τρίχρονη κόρη του στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Το 2007, ζήτησε συγγνώμη όταν ένα ηχητικό μήνυμα ήρθε στο φως κατά το οποία χαρακτήριζε την κόρη του «αγενή, και απερίσκεπτο γουρούνι" επειδή δεν είχε απαντήσει στην κλήση του!

Είχε πει να πάρετε από ένα αεροπλάνο που ετοιμαζόταν για απογείωση στο Λος Άντζελες το Δεκέμβριο του 2011, μετά υποστηρίζοντας με αεροσυνοδοί οποίος του ζήτησε να απενεργοποιήσετε το κινητό του τηλέφωνο. Τέλος του είπαν να κατέβει από αεροπλάνο αφού είχε καυγαδίσει με αεροσυνοδό η οποία του ζητούσε να απενεργοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο.

Δείτε το βίντεο