ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Έδειρε τον… εαυτό του για να αποφύγει το αλκοτέστ!

Βρετανία: Έδειρε τον… εαυτό του για να αποφύγει το αλκοτέστ!

Και τα κατάφερε! Για μεθυσμένος πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε – αν και αχρείαστα… βίαιος – ο τρόπος που σκαρφίστηκε αυτός ο οδηγός για να αποφύγει το αλκοτέστ, ήταν ιδιαίτερα ευφάνταστος και πρωτότυπος!

Εκτός βέβαια και αν είχε… προηγούμενα με την πάρτη του και το αλκοόλ τα έβγαλε από μέσα του! Ο 26 ετών Steven Andrews, λοιπόν, αφού πρώτα είχε αντικαταστήσει το αίμα στο σώμα του με αλκοόλ, οδηγούσε ανέμελος κάπου στο Μάνσφιλντ, όταν αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έναν τυπικό έλεγχο.

Και μπορεί το μηχάνημα του αλκοτέστ να χτύπαγε… κόκκινο και μόνο που τους μίλησε, ωστόσο έπρεπε να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Και σε αυτό φαίνεται ότι πόνταρε ο Βρετανός, ο οποίος άρχισε να χτυπάει τον εαυτό του με πρωτοφανή βιαιότητα! Οι αστυνομικοί δεν είχαν άλλη λύση από το να τον πάνε... βόλτα στο τμήμα, όπου εκεί συνέχισε την παράστασή του, χτυπώντας το κεφάλι του σε πόρτες και τοίχους! Τόσο που ήταν αδύνατο πλέον να υποβληθεί σε αλκοτέστ!

Η… αυτοχειροδικία ωστόσο του Andrews, ο οποίος στο δικαστήριο υποστήριξε πως η κατάσταση του οφειλόταν σε μια φωτογραφία που του έστειλε η πρώην με τον… νυν, δεν τον γλίτωσε από τα χειρότερα, καθώς του απαγορεύτηκε η οδήγηση για 3 χρόνια, μπαίνοντας παράλληλα και σε καθεστώς... επιτήρησης!

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε εδώ τα τελίκα αποτελέσματα σε Δήμους και Περιφέρειες

Νέα Υόρκη: Ψηλό φορτηγό - κοντή γέφυρα. Λάθος συνδυασμός! (photo+vid)

ΗΠΑ: Μεταμόσχευση καρδιάς από χοίρο σε ανθρώπους!

Νέα Ζηλανδία: Γάτα… dealer άφησε στην πόρτα της ναρκωτικά!