ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Δείτε τι σκέφτηκε για να του κλέψει ένα πανάκριβο Rolex! (video)

Λονδίνο: Δείτε τι σκέφτηκε για να του κλέψει ένα πανάκριβο Rolex! (video)

Διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του πιο ευφάνταστου κλέφτη στην ιστορία! Και πώς όχι όταν ο τρόπος που σκαρφίστηκε για να… ψειρίσει το πανάκριβο rolex, όχι μόνο είναι πρωτοφανής στα… κλεψιμαίικα χρονικά, αλλά θα έπρεπε να διδάσκεται σε σεμινάρια! Είτε επίδοξων ληστών, είτε ανυποψίαστων θυμάτων!

Στην αρχή, το παίζεις φιλικός ζητώντας ένα τσιγάρο και ακολούθως πιάνεις κουβέντα ενώ περπατάτε. Τότε εντελώς «τυχαία» την πας στις πολεμικές τέχνες και προσφέρεσαι μάλιστα να του μάθεις δυο-τρεις κινήσεις αυτοάμυνας! Όχι τίποτα άλλο, αλλά να είναι προετοιμασμένος σε περίπτωση που του την «πέσουν» κλέφτες!

Μία από αυτές θέλει το θύμα να πέφτει αναίσθητο και ένα Rolex Submariner, αξίας 5.000 λιρών, να κάνει φτερά!

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες, απέναντι από γνωστό μπαρ του κεντρικού Λονδίνου, ενώ προκάλεσε την έντονη ανησυχία των τοπικών αρχών!

«Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο! Είναι πρωτοφανές και ανησυχητικό. Αν ο ύποπτος, ο οποίος επιλέγει προσεκτικά τα θύματά του, ασκούσε περισσότερη πίεση, το θύμα θα μπορούσε να τραυματιστεί πολύ σοβαρά», τόνισε χαρακτηριστικά αξιωματούχος της Metropolitan Police.

Διαβάστε ακόμα:

Λονδίνο: Δείτε γιατί τους απαγόρεψε το σεξ στο γραφείο! (photos)

Φλόριντα: Δε φαντάζεστε τι έκανε μία στρίπερ στη φυλακή! (photo)

Συγκλονιστικό video: Παιδιά έπαθαν ηλεκτροπληξία κάνοντας μπάνιο σε πισίνα!

Κίνα: Έπιασε στον αέρα αγοράκι που έπεσε από το παράθυρο! (video)