ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία – Έγκλημα πάθους: Ηλεκτρολόγος ευνούχισε το δήμαρχο!

Γαλλία – Έγκλημα πάθους: Ηλεκτρολόγος ευνούχισε το δήμαρχο!

Την ηρεμία ενός χωριού στη γαλλική επαρχία διατάραξε η είδηση της άγριας δολοφονίας του δημάρχου από έναν ηλεκτρολόγο, ο οποίος υποψιαζόταν πως διατηρούσε δεσμό με τη γυναίκα του, αποφασίζοντας έτσι να πάρει φρικιαστική εκδίκηση.

Ο 55 ετών, Dominique Leboucher, ευνουχίστηκε, αφού πρώτα μαχαιρώθηκε στο λαιμό από τον 39χρονο δράστη, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, επιβεβαιώνοντας πως είχε καθαρό ποινικό μητρώο, ωστόσο «ήταν πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του».

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος του 250 κατοίκων Bretteville-le-Rabet στην περιοχή Calvados, βόρεια της χώρας, τόνισε πως «Δεν πιστεύω ότι ο δήμαρχος ήταν άπιστος. Ήταν μια πράξη τρέλας», προσθέτοντας ότι ο δράστης ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ συνήθιζε να κάνει ηλεκτρολογικές επισκευές στο δημαρχείο, ενώ ο συνέταιρός του έπαιρνε μέρος στις συνεδριάσεις του τοπικού συμβουλίου.

Ο Dominique Leboucher, μετά από 13 χρόνια εμπλοκής στα κοινά του χωριού, εξελέγη δήμαρχος μόλις πριν από μόλις 2 μήνες… Η γυναίκα του αρνείται κατηγορηματικά ότι την απατούσε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ NEWSBOMB

ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Διαβάστε ακόμα:

Καλιφόρνια: Ο γιος σκηνοθέτη του «Αγώνες Πείνας» ο δράστης του μακελειού! (phs+vid)

Ευρωεκλογές 2014: Super Sunday - Η Ευρώπη στις κάλπες!