ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία: 1500 γυναίκες πέρασαν από το κρεβάτι του βασιλιά Χουάν Κάρλος

Ισπανία: 1500 γυναίκες πέρασαν από το κρεβάτι του βασιλιά Χουάν Κάρλος

Σουλτάνος με χαρέμι αποδείχθηκε ο τέως μονάρχης της Ισπανίας που δεν μοιραζόταν την ίδια κρεβατοκάμαρα με την Σοφία εδώ και 35 χρόνια


Στις σελίδες της ιστορίας το όνομα του θα γραφτεί ως ο μονάρχης που με την προσωπικότητα και τα έργα του σφράγισε την ισπανική μεταπολίτευση.

Ως ο βασιλιάς που ανέβηκε στον θρόνο το 1975 διαδεχόμενος τον δικτάτορα Φράνσκο και για τέσσερις δεκαετίες έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας.

Καθώς όμως ο Χουαν Κάρλος φεύγει πλέον από το θρόνο, το φως της δημοσιότητας αρχίζουν να βλέπουν πικάντικες λεπτομέρειες για την ερωτική του ζωή που όπως αποκαλύπτουν βιογράφοι και συγγραφείς , ο τέως πλέον ισπανός βασιλιάς δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις κατακτήσεις του... Δον Ζούαν! Μπορεί από το πλευρό του να μην έφυγε ποτέ η βασίλισσα Σοφία και να βρισκόταν πάντα δίπλα του, όμως χώριζαν κάθε βράδυ πριν πέσουν στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα Πιλάρ Εβρέ, ο μονάρχης σταμάτησε να «ξαπλώνει» με την Σοφία πριν από 35 ολόκληρα χρόνια και ο λόγος δεν ήταν άλλος από τις συνεχείς απιστίες του που έκαναν έξω φρενών την βασίλισσα που τον εξόρισε από την κρεβατοκάμαρα της.

Έχοντας συνήθειες... Σουλτάνου, ο Χουάν Κάρλος όπως αποκαλύπτει το βιβλίο , στην διάρκεια της ζωής του είχε απολαύσει την συντροφιά ενός ολόκληρου χαρεμιού! Σύμφωνα με τον συγγραφέα οι κατακτήσεις τους ξεπερνούν τις 1500 γυναίκες ανάμεσα τους και ισχυρές γυναίκες, όπως πριγκίπισσες και άλλες γαλαζοαίματες, ενώ στην «λίστα» του ξεχωρίζει το όνομα... της πριγκίπισσας Νταιάνας!

Το ειδύλλιο τους εκδηλώθηκε το 1986 όταν τα μέλη της ισπανικής βασιλικής οικογένειας είχαν καλέσει για διακοπές στην Μαγιόρκα τον Κάρολο και την Νταιάνα. Ο Χουάν Κάρλος φαίνεται πως συγκίνησε την 25χρονη τότε πριγκίπισσα με τις φήμες να οργιάζουν για το τι συνέβη στα απομονωμένα δωμάτια της θερινής βασιλικής κατοικίας.

Σταρ του κινηματογράφου, τραγουδίστριες ακόμα και μοντέλα στην λίστα των επιτυχιών του Χουάν Κάρλος που αποδείχθηκε ασυγκράτητος Λατίνος εραστής.

Διαβάστε επίσης:

Ισπανία: Στις 16 Ιουνίου η ενθρόνιση του Φελίπε

Οι Ισπανοί πανηγύρισαν την παραίτηση του Χουάν Κάρλος