ΚΟΣΜΟΣ

Μαλαισία: Βρετανίδα υποστηρίζει ότι ίσως είδε το αγνοούμενο αεροσκάφος

Μαλαισία: Βρετανίδα υποστηρίζει ότι ίσως είδε το αγνοούμενο αεροσκάφος

Την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της Malaysia Airlines συνεχίζονται χωρίς την παραμικρή θετική εξέλιξη, μια Βρετανίδα υποστηρίζει ότι ίσως να έχει γίνει μάρτυρας μιας συγκλονιστικής εικόνας.

Η Κάθριν Τι, ηλικίας 41 ετών, βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της στο σκάφος τους και ταξίδευαν από την Ινδία στην Ταϊλάνδη. Οπως η ίδια αποκάλυψε μιλώντας στους Αυστραλούς επικεφαλής των ερευνών, τη βραδιά της 8ης Μαρτίου κι ενώ ο σύζυγός της κοιμόταν στο κατάστρωμα του σκάφους, παρατήρησε κάτι ασυνήθιστο στον ουρανό.

«Παρατήρησα ένα αεροσκάφος και κόλλησα το βλέμμα μου πάνω του, διότι ποτέ δεν είχα ξαναδει αεροπλάνο με πορτοκαλί φώτα. Μου φαινόταν μεγαλύτερο σε μήκος από ότι τα συνηθισμένα αεροσκάφη, αυτό όμως συνέβη επειδή έβγαινε καπνός από την 'ουρά' του. Νομίζω ότι είδα το αεροπλάνο που αγνοείται, την ώρα που καιγόταν εν πτήσει», ισχυρίστηκε η Τι από το Λίβερπουλ, συμπληρώνοντας ότι καθυστέρησε να γνωστοποιήσει το συγκεκριμένο περιστατικό διότι ταξίδευε επί 13 συνεχόμενους μήνες.

Διαβάστε επίσης:

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω... σκύλου!