ΚΟΣΜΟΣ

Κλίντον: Χρεωμένος 12 εκατ. έφυγε από τον «Λευκό Οίκο»!

Κλίντον: Χρεωμένος 12 εκατ. έφυγε από τον «Λευκό Οίκο»!

Χρέη ύψους 12 εκατομμύριων ευρώ είχε συγκεντρώσει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, στο τέλος της θητείας του στο Λευκό Οίκο, όπως αποκάλυψε η Χίλαρι Κλίντον, υπογραμμίζοντας ότι αν και η ζωή τους ήταν πολύ διαφορετική από εκείνη πολλών Αμερικανών, είχαν επίσης αντιμετωπίσει «τα ίδια προβλήματα με πολλούς ανθρώπους».

«Είχαμε συγκεντρώσει οφειλές περίπου 12 εκατομμυρίων δολαρίων» δήλωσε η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της.

«Χρειάστηκε να εργαστούμε πραγματικά σκληρά. Ήμουν στη Γερουσία, εγώ δε μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στο σύζυγό μου, που πάντα εργαζόταν σκληρά από τότε που γεννήθηκε, φτωχός».

Το προεδρικό ζεύγος χρειάστηκε να χρεωθεί για να πληρώσει κυρίως τις αμοιβές των δικηγόρων που είχαν αναλάβει την υπόθεση Μόνικα Λουίνσκι, η οποία είχε αμαυρώσει τη δεύτερη θητεία του Μπιλ Κλίντον (1997- 2001).

Σε μια συνέντευξη στο ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο, η Χίλαρι Κλίντον δήλωσε ότι ο σύντροφός της δεν ήταν «μόνο άφραγκος, αλλά και χρεωμένος» όταν αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο το 2001.

Αν και η περιγραφή αυτή ήταν τεχνικά ακριβής, η αποκάλυψη προκάλεσε σαρκαστικά σχόλια, καθώς οι Κλίντον έχουν στην κατοχή τους σήμερα δύο σπίτια, η αξία των οποίων εκτιμάται σε πολλά εκατομμύρια δολάρια, ενώ πληρώνονται με αμοιβές πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για τις ομιλίες τους σε ολόκληρη τη χώρα…

Διαβάστε ακόμα:

Γερμανία: Θρίλερ με τον εγκλωβισμένο σπηλαιολόγο

Βρετανία: Συνηθισμένο. Ένας αετός εισέβαλε στο σαλόνι της! (photos+videos)