ΚΟΣΜΟΣ

Ελβετία: Συντριβή αεροπλάνου με δύο νεκρούς

Ελβετία: Συντριβή αεροπλάνου με δύο νεκρούς

Ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη το Σάββατο στη λίμνη Νοσατέλ της Ελβετίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι δύο επιβαίνοντες σε αυτό όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Παρά τον συναγερμό που σήμανε μετά από τις πληροφορίες που έδωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας, χρειάστηκαν πολλές ώρες ερευνών για τον εντοπισμό των συντριμμιών του αεροπλάνου το οποίο τελικά βρέθηκε στα 80 μέτρα βάθος και σε απόσταση περίπου 3 χιλιομέτρων από το λιμάνι Γκουντρεφίν, ανέφερε η αστυνομία.

Για τον εντοπισμό του αεροσκάφους κινητοποιήθηκε ένα υποβρύχιο ρομπότ της αστυνομίας από τη Γενεύη το οποίο βρήκε τα πτώματα των δύο επιβαινόντων. Είναι δύο άνδρες ηλικίας 71 και 59 ετών , οι οποίοι είναι κάτοικοι της περιοχής του Νοσατέλ.

Το αεροπλάνο του οποίου τα συντρίμμια βρέθηκαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου απογειώθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας από το αεροδρόμιο του Κολομπιέρ στην απέναντι όχθη της λίμνης, και η επαφή του με το κέντρο ελέγχου χάθηκε περίπου 30 λεπτά αργότερα. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν ακόμη καθοριστεί επισήμως, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η οποία διεξάγει τη σχετική έρευνα.

Διαβάστε επίσης:

Βραζιλία: Και επίσημα υποψήφια στις προεδρικές εκλογές η Ντίλμα Ρουσέφ

Κατέλαβαν συνοριακό πέρασμα στη Συρία οι τζιχαντιστές