ΚΟΣΜΟΣ

Νίκησε τον καρκίνο με ηλεκτροσόκ!

Νίκησε τον καρκίνο με ηλεκτροσόκ!

Ήταν 37 ολόκληρα χρόνια ηλεκτρολόγος και προσπαθούσε πάντα να αποφύγει την... ηλεκτροπληξία!

Τώρα όμως ο άντρας από τη Βρετανία κατέβαλε 13.000 λίρες προκειμένου να του κάνουν ηλετροσόκ έντασης 3000 βολτ έτσι ώστε να διαλύσει τους καρκινικούς του όγκους!

Αφού του είπαν ότι ήταν στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου του παγκρέατος, ο παππούς τριών παιδιών, αποφάσισε να ψάξει εναλλακτικές θεραπείες που ίσως τον βοηθούσαν και τα κατάφερε.

Παρά το γεγονός ότι η θεραπεία έχει εγκριθεί για χρήση στη Βρετανία, δεν διατίθεται από το σύστημα υγείας, και έτσι ο 59χρονος μετέβη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο το 2012 προκειμένου να κάνει το ηλεκτροσόκ.

Η θεραπεία, πριν την οποία χροηγείται κάποιο είδος αναισθησίας, χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό ρεύμα για να επιτεθεί στους όγκους, επιτρέποντας στο ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος και τη χημειοθεραπεία, να επιτεθεί στον καρκίνο.

Όταν το σπινθηρογράφημα τον Ιανουάριο, αποκάλυψε ότι υπήρξε μια αλλαγή στην αύξηση του όγκου, ο κ. Cumming έκανε ένα δεύτερο μέρος θεραπείας ως «προληπτική επίθεση». Και πάλι τα καρκινικά κύτταρα συρρικνώθηκαν, λένε οι γιατροί.

«Είμαι ακόμα εδώ και θέλω να πιστεύω ότι με τη βοήθεια της θεραπείας θα είμαι ακόμα για αρκετό καιρό» δήλωσε ο κ. Cumming.

Διαβάστε επίσης: Η Μπάρμπι κάνει χημειοθεραπείες (pics)