ΚΟΣΜΟΣ

Βιέννη: «Ξαναμμένο» ζευγάρι έκανε σεξ σε σταθμό του μετρό! (video)

Βιέννη: «Ξαναμμένο» ζευγάρι έκανε σεξ σε σταθμό του μετρό! (video)

Σε αναζήτηση ενός «ξαναμμένου» ζευγαριού που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τις ορμές του στην αποβάθρα σταθμού του μετρό στη Βιέννη, βρίσκονται οι αυστριακές Αρχές.

Οι επιβάτες του μετρό που έφθανε στο σταθμό Neue Donau, έτριβαν τα... μάτια τους με το «καυτό» θέαμα, ωστόσο το ζευγάρι δεν πτοήθηκε και ιδιαίτερα, από τη στιγμή που τόσο τα αδιάκριτα βλέμματα συνοδευόμενα από κραυγές, όσο και οι κάμερες ασφαλείας δε φάνηκαν ικανά να τους καταστρέψουν την «πρόστυχη» συνεύρεση.

«Ήταν μια συνηθισμένη διαδρομή, μέχρι που ένας νεαρός παρατήρησε το ζευγάρι και το έδειξε στους φίλους του. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, όλοι φώναζαν και τους επευφημούσαν από τα παράθυρα», ανέφερε ένας 23χρονος επιβάτης, συμπληρώνοντας:

«Ο φίλος μου έβγαλε τη φωτογραφική του μηχανή και τους απαθανάτισε, όπως και αρκετοί άλλοι επιβάτες. Η γυναίκα είχε κατεβάσει το παντελόνι της και αδιαφορούσε για το τι συνέβαινε γύρω της. Λόγω της ώρας υποθέτω ότι ήταν μάλλον μεθυσμένοι. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος νηφάλιος θα έκανε κάτι τέτοιο σε τόσο πολυσύχναστο μέρος».

Το ζευγάρι κινδυνεύει πλέον, όχι μόνο με πρόστιμο, αλλά με φυλάκιση έως και έξι μηνών. Ίσως πάντως και να μην το πάρουν τόσο στραβά αν μπουν στο ίδιο κελί... Το σίγουρο είναι ότι ένα δωμάτιο θα τους ερχόταν πιο φθηνά!

Διαβάστε ακόμα:

Αυστραλία: Οι αποκαλύψεις του μοντέλου που «πήγε» με 10.000 άνδρες (photos)

Κίνα: Αστυνομικός «πάρκαρε» ανάμεσα σε δύο κτίρια. Στο δεύτερο όροφο! (photo)

ΗΠΑ: Μηχανή έπεσε από τον ουρανό και προκάλεσε ατύχημα! (video)