ΚΟΣΜΟΣ

Υπόθεση Πιστόριους: Η μητέρα της Ρίβα τον έχει συγχωρέσει αλλά...

Υπόθεση Πιστόριους: Η μητέρα της Ρίβα τον έχει συγχωρέσει αλλά...

Η Τζουν Στέενκαμπ, η μητέρα της αδικοχαμένης Ρίβα που σκότωσε ο παραολυμπιονίκης, Όσκαρ Πιστόριους, έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ότι έχει συγχωρήσει τον αθλητή

Παρολαυτά, η γυναίκα που έχασε την κόρη της, δηλώνει σε συνέντευξη ότι μπορεί να τον έχει συγχωρήσει αλλά η ψυχή της κόρης της θα αναπαυθεί μόνο μετά το τέλος της δίκης.

«Εγώ τον συγχώρησα γιατί αυτό μου λέει η θρησκεία μου να κάνω. Είμαι όμως και αποφασισμένη να τον αντιμετωπίσω. Να γνωρίζει ότι είμαι εκεί. Ότι η γυναίκα που έφερε στον κόσμο τη Ρίβα, είναι εκεί. »

Η Τζουν Στέενκαμπ δήλωσε ακόμα ότι νιώθει την παρουσία της κόρης της που δολοφονήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 2013, στο σπίτι τους.

«Αισθάνομαι την παρουσία της στο σπίτι. Της μιλάω συνέχεια. Θα ησυχάσει μόνο όταν τελειώσει αυτή η δίκη.Πιστεύω ότι θα επικρατήσει ο Θεός και θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Μόνο τότε θα ηρεμήσει και εκείνη αλλά και εγώ.»

Ο 27χρονος παραολυμπιονίκης ισχυρίζεται ότι σκότωσε κατά λάθος την Ρίβα γιατί πίστευε πως πρόκειται για κάποιον εισβολέα που είχε μπει στο σπίτι.

Ο πατέρας της Ρίβα υπέστη εγκεφαλικό και δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσει τη διαδικασία.

«Αν ήξερα τι επρόκειτο να συμβεί, θα είχα τερματίσει αυτή τη σχέση από πολύ νωρίς» δήλωσε ο πατέρας της.

Διαβάστε επίσης: Δίκη Πιστόριους: Διέρρευσε το βίντεο με την αναπαράσταση της δολοφονίας