ΚΟΣΜΟΣ

Στίβεν Σπίλμπεργκ: Ο... αδίστακτος δολοφόνος! (pic)

Στίβεν Σπίλμπεργκ: Ο... αδίστακτος δολοφόνος! (pic)

Βρισκόμαστε στο 2014 και σύντομα θα μπορούμε να ταξιδεύουμε στο διάστημα για διακοπές. Κι όμως... Υπάρχουν άνθρωποι που αγνοούν ότι οι δεινόσαυροι έχουν εξαφανιστεί εδώ και 66 εκατομμύρια χρόνια!

Ο Τζέι Μπράνσκομπ, κωμικός ο οποίος συνηθίζει να προκαλεί πανικό στο Facebook, «ανέβασε» στον λογαριασμό του μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο γνωστός σκηνοθέτης, Στίβεν Σπίλμπεργκ, καθισμένος δίπλα σε έναν νεκρό τρικεράτοπα. Η φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε το 1993 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Jurassic Park, συνοδευόταν από το σχόλιο «επαίσχυντη φωτογραφία του Σπίλμπεργκ, ο οποίος κάθεται δίπλα σε έναν τρικεράτοπα, λίγη ώρα αφού τον έχει σκοτώσει. Διαδώστε τη ώστε ο κόσμος να δει πόσο κατάπτυστος είναι αυτός ο άνθρωπος».

steven-spielberg-dinosaur-hunting-joke

Δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη το γεγονός ότι βρέθηκαν άτομα τα οποία συμπόνεσαν το... «άτυχο ζώο» και κατήγγειλαν τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη.

«Είναι ένας στυγνός δολοφόνος», σχολίασε μια 19χρονη τσιρλίντερ από το Τέξας, «δεν το περίμενα από σένα, Στίβεν Σπίλμπεργκ. Δεν πρόκειται να ξαναδώ ταινία σου», έγραψε η Πενέλοπε, ενώ ο Βίνσεντ Σμιθ αρκέστηκε στο «δεν με απασχολεί ποιος είναι, δεν έπρεπε να σκοτώσει αυτό το ζώο».

Είναι να απορεί κανείς... Η μήπως όχι;

Διαβάστε επίσης:

Η εικόνα που συγκινεί όλο το διαδίκτυο (photo)