ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Το σεξ με χορεύτρια των Μπολσόι τον έστειλε στο νοσοκομείο! (photos)

Ρωσία: Το σεξ με χορεύτρια των Μπολσόι τον έστειλε στο νοσοκομείο! (photos)

Και ενώ για τους περισσότερους άνδρες του πλανήτη, το σεξ με μία παγκοσμίου φήμης μπαλαρίνα αποτελεί άπιαστο όνειρο, για έναν Ρώσο επιχειρηματία μετατράπηκε σε… εφιάλτη!

Και αυτό γιατί ο δισεκατομμυριούχος Bakhtiyar Salimov από το κρεβάτι της ηδονής κατέληξε στο κρεβάτι του νοσοκομείου με έντονους πόνους στην πλάτη!

«Δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Νωρίτερα είχαμε πάει σε εστιατόριο για να γιορτάσουμε την επανασύνδεσή μας, ωστόσο μετά δεν μπορούσε να κουνηθεί», ανέφερε η 38χρονη πρώην πρίμα μπαλαρίνα Μπολσόι, συμπληρώνοντας: «Η μόνη άσκηση που είχε κάνει ήταν δύο φορές σεξ. Ο πόνος ήταν τόσο οξύς που καλέσαμε ασθενοφόρο δύο φορές. Η φαρμακευτική αγωγή δεν τον βοήθησε».

Η Anastasia Volochkova ήταν από τις πιο διάσημες Ρωσίδες χορεύτριες του Μπαλέτου Μπολσόι, ωστόσο απολύθηκε το 2003 λόγω… πάχους, καθώς κανείς από τους παρτενέρ της δεν ήθελε να τη σηκώνει. Πέρυσι κατήγγειλε ότι οι χορεύτριες Bolshoi εξαναγκάζονταν να πηγαίνουν με πλούσιους άνδρες, μετατρέποντας το διάσημο θέατρο σε οίκο ανοχής…

Διαβάστε ακόμα:

Φρικιαστικό έγκλημα πορνοστάρ για να «φτιαχτεί» σεξουαλικά! (video)

Ισραηλινοί βλέπουν τους βομβαρδισμούς στη Γάζα με ποπ κορν! (phs+vid)

Βοστώνη: Αυτοκίνητο τράκαρε με άλκη! (σκληρές εικόνες)

Ν. Αφρική: Προσπάθεια απαγωγής διδύμων on camera! (video)