ΚΟΣΜΟΣ

Βαρέθηκαν και σκότωσαν τον 8χρονο συμμαθητή τους!

Βαρέθηκαν και σκότωσαν τον 8χρονο συμμαθητή τους!

Μία συμμορία από 11 παιδιά, σκότωσαν τον 8χρονο γιατί δεν είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν και είχαν βαρεθεί!

Η κινεζική αστυνομία δήλωσε ότι τα αγόρια, ηλικίας μεταξύ εννέα και 13 ετών, φέρεται να επιτέθηκαν στον Ζανγκ Τάι στο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον χτύπησαν με μανία σε ολόκληρο το σώμα και στο κεφάλι του, πριν τον παρατήσουν σε μία γωνία του δρόμου με το σώμα του γεμάτο μώλωπες.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι η ιδέα είχε προφανώς προταθεί από έναν επικεφαλής, ο οποίος οδήγησε τα άλλα αγόρια να επιτεθούν στον άτυχο 8χρονο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά άφησε την τελευταία του πνοή.


«Πήραμε συνεντεύξεις από όλα τα αγόρια και τώρα προσπαθούμε να ανακαλύψουμε το βαθμό που ενεπλάκη ο καθένας» δήλωσε ο αξιωματικός.

Ο παππούς άτυχου παιδιού, κατέθεσε ότι είχε αφήσει τον εγγονό του να παίζει στην αυλή, αλλά όταν αργότερα τον αναζήτησε δεν υπήρχε ίχνος του.

Είπε ακόμα ότι ένας φίλου του εγγονού του του είχε πει πως ο Ζανγκ είχε φύγει με μια παρέα αγοριών, επειδή «του υποσχέθηκαν ότι θα σταματούσαν να τον χτυπάνε αν συμφωνούσε να τους ακολουθήσει».

«Ανησύχησα γιατί ξέρω ότι ένας από αυτούς είναι ένας νταής», είπε ο 67χρονος άντρας.

Και ο πατέρας του άτυχου μικρού δήλωσε ότι πολύ συχνά ο γιος του τον οποίο είχε εγκαταλείψει η μητέρα του, έπεφτε θύμα bullying από τα παιδιά της γειτονιάς.

Διαβάστε επίσης: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει καταπίνοντας... (pics)