ΚΟΣΜΟΣ

Τουρίστας κόντεψε να σκοτωθεί σε νεροτσουλήθρα! (σκληρές εικόνες+βίντεο)

Τουρίστας κόντεψε να σκοτωθεί σε νεροτσουλήθρα! (σκληρές εικόνες+βίντεο)

Ο Τζέιμι είπε ότι θυμάται μόνο την πισίνα γεμάτη αίμα!

Ένας Βρετανός τουρίστας παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε νεροτσουλήθρες της Ισπανίας όταν δεν άκουσε τον προειδοποιητικό ήχο για την επικίνδυνη στροφή. Αν και είχε ήδη ξαναπάει δύο φορές, ο 27χρονος λίγο έλειψε να αφήσει την τελευταία του πνοή στο θαλάσσιο παιχνίδι.

Ο Τζέιμι στάθηκε μπροστά στην τσουλήθρα ύψους 33 μέτρων πριν κατρακυλήσει στο νερό. Στην τρίτη όμως στροφή δεν ακούστηκε ο προειδοποιητικός ήχος για την καταπακτή με αποτέλεσμα να υποστεί βαρύτατους τραυματισμούς.

«Ήταν η τρίτη φορά που είχα πάει σε αυτό. Όταν κλείνει η κάψουλα ακούγεται ένανς ήχος να χτυπάει, αλλά η τρίτη φορά δεν ακούστηκε καλά. Η καταπακτή δεν άνοιξε σωστά.»

«Όπως έπεσα αισθάνθηκα ότι διαλύθηκαν τα πόδια και τα χέρια μου και, στη συνέχεια,ένιωσα ένα δυνατό χαστούκι στο πρόσωπό μου. Όταν έφτασα στο κάτω μέρος η πισίνα ήταν γεμάτη αίμα.»

Οι υπεύθυνοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να καλέσουν ασθενοφόρο ενώ φώναξαν ένα γιατρό για να του ράψει τα τραύματα. Ο διαχειριστής της πισίνας του πρόσφερε ένα δωρεάν εισιτήριο για τον... ζωολογικό κήπο του πάρκου!

Προσοχή: Σκληρές εικόνες

Δείτε το βίντεο με την νεροτσουλήθρα

Διαβάστε επίσης: 9χρονος νίκησε τον καρκίνο γιατί ήθελε να πάει στο μπαλέτο! (pics)