ΚΟΣΜΟΣ

Σκάνδαλο: Η Θάτσερ ήξερε ότι είχε παιδεραστές υπουργούς (pics)

Σκάνδαλο: Η Θάτσερ ήξερε ότι είχε παιδεραστές υπουργούς (pics)

Αποκαλύφθηκε το σκοτεινό μυστικό της Μάργκαρετ Θάτσερ

« Η πρωθυπουργός Μάργκαρετ Θάτσερ είχε παρέμβει για να καταστείλει τις ευρέως διαδεδομένες φήμες ότι η κυβέρνησή της είναι στο έλεος ενός σεξουαλικού σκανδάλου» έγραφε το 1984 η δημοσιογράφος, Vera Frankl.

«Φήμες που κυκλοφορούν στο Ουεστμίνστερ δείχνουν ένα ανώτερο στέλεχος του υπουργικού συμβουλίου να είναι παιδεραστής αν και η κυρία Θάτσερ υποστηρίζει ότι ο υπουργός ήταν αθώος» λέει το άρθρο.

Ακολούθησε ένας ισχυρισμός ότι ο υπουργός είχε κακοποιήσει αρκετά αγόρια στο σπίτι ενός πολιτικού του συμμάχου το 1982 ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα ο ίδιος έψαχνε να βρει αγόρια έξω από έναν σιδηροδρομικό σταθμό και μάλιστα τον είχε εντοπίσει η αστυνομία.

Αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Σιδηρά Κυρία είχε πει στον υπουργό : «Πρέπει να "καθαρίσεις" με τις σεξουαλικές συνήθειές σου». Ωστόσο, ο υπουργός αγνόησε προφανώς τις προειδοποιήσεις.

Ο βουλευτής των Εργατικών Tom Watson είπε : «Αν είναι αλήθεια αυτές οι εξαιρετικές αποκαλύψεις, τότε δημοσιοποιείται μία αξιοσημείωτη κατάσταση - τόσο πολύ ώστε να είναι σχεδόν αδύνατο να τη φανταστεί κανείς.»

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον δεσμεύτηκε ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί.

Οι αποκαλύψεις έγιναν από έναν άντρα που γνωρίζε για τις έρευνες που έκανε η Σκοτλαντ Γιαρντ τη δεκαετία του 1980.

Δείτε τις εικόνες

Διαβάστε επίσης: Ο Όσκαρ Πιστόριους σπάει τη σιωπή του στο twitter