ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Σάλος με τη μυστηριώδη μαυροφορεμένη γυναίκα! (video+photos)

ΗΠΑ: Σάλος με τη μυστηριώδη μαυροφορεμένη γυναίκα! (video+photos)

Την ιδιαίτερη προσοχή των social media, προκαλώντας συζητήσεις επί συζητήσεων, κέντρισε μια μυστηριώδης μαυροφορεμένη γυναίκα, η οποία έχει εντοπιστεί να περπατά σε κεντρικούς δρόμους στις νότιες Πολιτείες της Αμερικής!

Η μοναχική φιγούρα μάλιστα, που έχει την περισσότερη ώρα κρυμμένο το πρόσωπό της με κάτι σαν μπούρκα, φέρεται να διένυσε περίπου 1000 χιλιόμετρα χωρίς να αποκαλύψει το λόγο του πρωτοφανούς ταξιδιού της, παρά μόνο τον προορισμό της…

Απέρριψε μάλιστα ευγενικά πολλές προσφορές για τροφή και καταφύγιο περίεργων ντόπιων στα μέρη που… προσπερνούσε, σε σημείο που η αστυνομία δημοσίευσε δήλωσή της, ζητώντας από τους ανθρώπους να «σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της»!

Μέχρι που το μυστήριο… λύθηκε όταν τελικά έφθασε στη Βιρτζίνια.

Η 56χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, ονομάζεται Elizabeth Poles, είναι πρώην στρατιωτικός και αντιμετώπισε ψυχολογικά προβλήματα μετά το θάνατο του συζύγου της το 2008 και του πατέρα της, ένα χρόνο αργότερα.

Σύμφωνα με τον αδελφό της, ξεκίνησε την περιπλάνησή της πριν μερικούς μήνες διανύοντας όλη τη Τζόρτζια, το Τενεσί, τη Δυτική Βιρτζίνια, το Κεντάκι και το Οχάιο. Όταν έφθασε στο Winchester, η αστυνομία έδωσε εντολή στους ντόπιους να μην την ενοχλήσουν, αφήνοντάς την έτσι να φύγει ξανά για άγνωστο προορισμό…

Διαβάστε ακόμα:

Τυνησία: Μυστήριο με λίμνη που «γεννήθηκε στην έρημο! (video+photos)

Γάλλος κλοτσά σκιουράκι σε γκρεμό του Grand Canyon! (video+photos)

ΗΠΑ: Βρήκαν γυμνό διαρρήκτη στο κρεβάτι τους! (video+photos)

Τρόμος στη Φλόριντα: Σφυροκέφαλος πλησίασε την ακτή! (video)