ΚΟΣΜΟΣ

Σταρ της Premier League απειλούσε να ρίψει οξύ στη φίλη του! (video+photos)

Σταρ της Premier League απειλούσε να ρίψει οξύ στη φίλη του! (video+photos)

Οξύ στο πρόσωπο απείλησε να ρίξει στην πρώην σύντροφό του ανερχόμενος αστέρας της Premier League, ο οποίος κατηγορείται επίσης ότι σχεδίαζε να ανατινάξει το σπίτι της!

Ο 21χρονος μέσος της Γουέστ Χαμ, Ravel Morrison, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τη Reah Mansoor, η οποία ισχυρίζεται ότι την παρενοχλεί εδώ και τέσσερα χρόνια! Συνελήφθη μάλιστα για ξυλοδαρμό τόσο της ίδιας, όσο και της 39χρονης μητέρας της στις 27 Ιουλίου στο Salford.

Ο Μόρισον, πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε τότε κρατηθεί προσωρινά, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να μείνει μακριά από τις δύο γυναίκες. Κάτι που όχι μόνο δεν τήρησε, αλλά σύμφωνα με την 19χρονη Mansoor έγινε ακόμα πιο βίαιος, απειλώντας ακόμα και να τη σκοτώσει ρίχνοντάς της οξύ και βάζοντας φωτιά στο σπίτι της. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες...

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο διεθνής με την Under-21 εθνική Αγγλίας, Μόρισον, είχε μόλις μία εμφάνιση σε αγώνα του League Cup με τους «κόκκινους διαβόλους» υπό τις οδηγίες του Sir Άλεξ Φέργκιουσον, πριν καταλήξει στα «σφυριά» έναντι 650.000 λιρών έπειτα από εισήγηση του Σαμ Άλαρντάις. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός σε Μπέρμιγχαμ και ΚΠΡ, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο απορρίφθηκε πρόταση της Φούλαμ για την απόκτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

Νέα Ζηλανδία: Ψάρεψαν πτώμα σε συντρίμμια αεροσκάφους!