ΚΟΣΜΟΣ

Επική εκδίκηση: Αγόρασε όλες τις μηλόπιτες για να τιμωρήσει... κακομαθημένο!

Επική εκδίκηση: Αγόρασε όλες τις μηλόπιτες για να τιμωρήσει... κακομαθημένο!

Το παιδί ούρλιαζε μέσα στο κατάστημα γιατί ήθελε μηλόπιτα ενώ δε δίστασε να χρησιμοποιήσει... γαλλικές εκφράσεις!

Το να κλέβεις το γλυκό ενός μικρού παιδιού είναι συνήθως μία σκληρή πράξη! Όταν όμως ο πιτσιρικάς σου έχει σπάσει στην κυριολεξία τα νεύρα και είναι τόσο κακομαθημένος, η τιμωρία είναι ένα πιάτο που σερβίρεται, στην προκειμένη περίπτωση, καυτό!

Ένας νεαρός είχε πάει για να αγοράσει ένα μπέργκερ από ένα κατάστημα στην Αμερική. Στο μεταξύ, ενώ ήταν σε αναμονή, μετά από εκείνον στεκόταν ένα αγόρι, περίπου πέντε ετών, το οποίο ούρλιαζε, χτυπιόταν και έβριζε γιατί ήθελε μηλόπιτα ενώ η μητέρα του, αδιάφορη, μίλαγε στο τηλέφωνο.

Η μικρός έβριζε χρησιμοποιώντας χυδαίο υβρεολόγιο ενώ πέταγε μέσα στο μαγαζί ότι έβρισκε μπροστά του. Όταν ο νεαρός είπε στη μητέρα να... μαζέψει τον πιτσιρικά, εκείνη του φώναξε και του είπε να μην ανακατεύεται.

Όταν ο άντρας έφτασε η σειρά του για να παραγγείλει έκανε το... επικό! Πήρε όλες τις μηλόπιτες του καταστήματος, 23 στον αριθμό προκειμένου να... σπάσει ακόμα περισσότερο τα νεύρα του πιτσιρικά.

Καθώς έφευγε από το μαγαζί άκουσε τη μητέρα του παιδιού να ουρλιάζει: «Τι εννοείτε δεν έχει μηλόπιτες; Ποιος τις πήρε όλες;» ενώ το αγόρι έκλαιγε ακόμα πιο γοερά!

Οι μητέρες φταίνε για... όλα!

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο! Της απαγόρευσαν να θηλάσει το μωρό της! (pics)